CHATA JIŘÍHO NA ŠERÁKU - Bělá pod Pradědem

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

​Chata Jiřího na Šeráku 1351 m. n. m. nabízí ubytování s restaurací na hřebeni Hrubého Jeseníku s krásným výhledem na hory a přírodu. Šerák je přirozenou turistickou branou k pěším túrám na Keprník, Vozku či pro zdatnější na Praděd. Chata Jiřího je vítanou zastávkou před dalším putování již více než jedno století. V roce 2018 jsme oslavili krásných 130 let. V respektu k bohaté historii byla chata citlivě zrekonstruována panem Bořutou starším, majitelem a provozovatelem Skiareálu Ramzová. Vznikly útulné 2-8 lůžkové pokoje a nová prostorná restaurace s nádherným výhledem do údolí, kde nemůže chybět již tradiční pivo z Hanušovic, Holba Šerák 11° a Keprník 12°, které se hrdě hlásí k okolní přírodě, ze které pochází. Chata je skvělým místem pro rodinné oslavy, volný víkend či dovolenou v partě přátel, ale i firemní semináře, workshopy, teambuilding či školní kurzy. Skvělou volbou je i v případě, kdy hledáte výjimečné prostředí pro svatbu.

Ubytování v Jeseníkách na Horské Chatě na Šeráku nabízí komfortní ubytování v pokojích v horském stylu, z velké části s vlastním sociálním zařízením. Veškerý nábytek je masivní, zčásti vyrobený či restaurovaný ve vlastní rodinné stolárně, pokoje jsou obložené dřevem. Především na Vás ale čeká rodinná atmosféra. ​V posledních letech prošla chalupa zdařilou rekonstrukcí. Milovníkům hor tak může nabídnout novou restauraci s nabídkou domácí kuchyně a báječného piva, která se svými názvy hrdě hlásí k Jeseníkům a nemohou zde chybět.
Citlivou rekonstrukcí prošly i interiéry pokojů. Nábytek byl vyroben nebo restaurován ve vlastní rodinné stolárně v Jeseníku, stejně tak většina masivních dveří. Vznikly tak útulné dvou až čtyřlůžkové pokoje. Nezapomínáme ani na naše hosty s jejich čtyřnohými přáteli. Pejsci za poplatek po předchozí dohodě.

CHATA JIŘÍHO NA ŠERÁKU ubytování v chatě

Komfortní ubytování v horském stylu. Nabízíme 2-8 lůžkové pokoje s vlastní nebo společnou koupelnou a toaletou. Pokoje prošly citlivou rekonstrukcí, veškerý nábytek je masivní, zčásti vyrobený či restaurovaný v rodinné stolárně. Nabízíme pokoje ECONOMY se sdílenou koupelnou a záchodem, pokoje STANDARD s vlastní koupelnou a záchodem a pokoje ATTIC v podkroví, dva velké společné pokoje pro partu přátel.
Vybavení pokojů

Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah