PENZION GÖTT - Lipová-lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Penzion Gött je malý rodinný penzion v příjemném horském prostředí v těsné blízkosti říčky Staříč.

Penzion Gött nabízí pohodlné ubytování v Jeseníkách v malebné lázeňské obci Lipová-lázně v katastrálním území Horní Lipová, na rozhraní pohoří Rychlebských hor a Hrubého Jeseníku, s nádherným výhledem na horský masív Šerák (1 351 metrů nad mořem) a Obřích skal.

Kolem objektu je oplocená zahrada s dětským pískovištěm, houpačkami, s možnosti venkovního posezení u ohniště a prostorem pro parkování aut. Tohle prostředí je velice vhodné pro rodiny s dětmi a rodinné mazlíčky. Dům je po celkové rekonstrukci, s majitelem domu je společná vstupní chodba a přízemí je určeno klientům. Apartmán tvoří 3 pokoje, dva jsou dvoulůžkové s přistýlkou a jeden jednolůžkový s pohovkou (přistýlka).

Kuchyň je vybavená lednicí, mikrovlnnou troubou, varnou konvicí, překapávačem kávy a čaje, plynovým sporákem, kuchyňskou linkou s nádobím. Součásti kuchyně je jídelní kout s televizí. S chodby se vchází do koupelny, kde je sprchový kout, umývadlo, WC a samostatné WC. V objektu penzionu naleznete i lyžárnu a samozřejmostí je i bezplatné připojení Wi-Fi.

Okolí apartmánu a Lipová-lázně

Jeseníky v létě

Turistika, cykloturistika po značených trasách.

Adrenalin park Jeseníky - lanové centrum, paintball, jízdy na koních, obří houpačka, cyklovýlety, kánoe, půjčovna kol a kánoí, terénní čtyřkolky a více...

Lipová Lázně - masáže, léčebné procedury, taneční večery. Lázně Jeseník - krytý bazén s masážními proudy, možnost zakoupení léčebných procedur.

Zámky v Javorníku a Velkých Losinách, kde je i ruční papírna s muzeem, termální koupaliště a lázně.

Muzea - v Jeseníku muzeum hornin a drahokamů - Vodní tvrz, muzeum V. Priessnitze v lázních. V okolí jsou jeskyně Na Pomezí a Na Špičáku, u Zlatých Hor pracoviště speleoterapie.

Banky a bankomaty naleznete v Jeseníku.

Jeseníky v zimě

Sjezdovky na Miroslavi jsou vzdálené cca 1 km od penzionu. V Ramzové je nejdelší sjezdovka v Jeseníkách se sedačkovou lanovkou.

V Petříkově, na Červenohorském sedle a Ostružné je možnost večerního lyžování při umělém osvětlení. Ve střediscích jsou lyžařské školy s dohledem instruktorů.

Půjčovny lyžařského vybavení. Svahy jsou vhodné i pro provozování snowbordingu. Lyžařská střediska se skupinovou a privátní výukou - Karlov, Filipovice, Jeseník, Miroslav, Petříkov a Ostružná, dětská školka s vlekem, půjčovna a servis lyží, snowbardů, běžek Sun ski & board school Ramzová: v létě - Horské minikáry, v zimě - SNOW TUBING a SNOWCART. V okolí jsou běžecké tratě.

Rezervovat ubytování v PENZION GÖTT - Lipová-lázně

Nejbližší ubytování v Lipové-lázních a okolí

Ubytování Lipová-lázně


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah