DOUBICKÁ SALAŠ - Doubice

Více o pensionu

Popis ubytování

​Doubická Salaš nabízí útulné ubytování v obci Doubice v nádherném prostředí NP České Švýcarsko. Ať k nám přijedete na jednu či více nocí, sami nebo ve skupině, věříme, že se u nás budete cítit jako doma. Pohodlně vybavené pokoje nabízíme za příznivou cenu.   Salaš je umístěna v příjemném prostředí v okrajové klidné části obce v přímém sousedství s Národním parkem České Švýcarsko, v blízkosti CHKO Labské pískovce a CHKO Lužické hory.  
Celková kapacita penzionu je deset osob. Ubytování a služby jsou zajištěny formou self-service.   Vybavení Salaše nabízí společnou samoobslužnou kuchyňku, společná lednice, uzamykatelné depo pro uskladnění kol a lyží, venkovní gril.   Parkování pro hosty je možné zdarma na oploceném pozemku Salaše. Parkovací prostor je osvětlený a střežený bezpečnostní kamerou.

DOUBICKÁ SALAŠ ubytování v pensionu

Nabízíme 5 dvoulůžkových pokojů, každý pokoj disponuje svou vlastní koupelnou se sprchou a WC a je standardně vybaven (manželská postel, skříň, stůl, židle, ručníky, toaletní potřeby).

Gastronomie

Možnost použití společné ohřívací kuchyňky (mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, malý vařič, lednice, kávovar…). Další možností je stravování v blízkých restauracích v centru obce.

Okolí pensionu a Doubice

V obci a okolí se nachází beachvolejbal, nohejbal, tenisové kurty, běžecké/běžkařské tratě,   cyklotrasy, fitness, v okolí nespočet možností pro turistiku v NPČŠ,   dětské hřiště, restaurace a hospůdky, volnočasové centrum, doubický obchůdek, kosmetika a muzeum.

Rezervovat ubytování v DOUBICKÁ SALAŠ - Doubice

Nejbližší ubytování v Doubicích a okolí

Ubytování Doubice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah