PENZION BAMAKO - Chřibská

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Bamako se nachází na náměstí v obci Chřibská. Objekt byl v minulosti znám jako starý mlýn a je nově rekonstruovaný na penzion s několika velkými apartmány a maximální kapacitou ubytování 24 osob.

Nechceme být pozadu a stále vylepšujeme, proto jsme připravili další moderní apartmány a v přízemí penzionu Bamako můžete zajít do sauny. Ubytování v penzionu Bamako ve Chřibské je odpočinek pro tělo i ducha. Chřibská je vesnice se statutem město ležící v severních Čechách na úpatí Lužických hor. Okolí Chřibské je mírně pahorkatá až kopcovitá krajina a nabízí nespočet možností pro vyžití v letním i zimním obdobím.

Infrasauna je moderní trend saunování, využívající působení infračerveného záření. Relaxujte a upevňujte své zdraví současně. Infrasauna je moderní trend saunování, využívající působení infračerveného záření. Relaxujte a upevňujte své zdraví současně. Nová bowling dráha ve Chřibské - 30 metrů od penzionu Bamako. Bezdrátový internet zdarma.

PENZION BAMAKO ubytování v pensionu

Všechny apartmány penzionu Bamako mají vlastní sociální zařízení, vybavenou kuchyň s jídelnou, satelitní TV s DVD přehrávačem, WiFi internet zdarma a samostatné ložnice. Interiér je laděn do moderního stylu s dostatkem prostoru a soukromí pro všechny věkové generace.

Gastronomie

Každé ráno snídaně až před dveře. Po probuzení naleznete připravenou snídani na stolečku před dveřmi vašeho apartmánu.

Rezervovat ubytování v PENZION BAMAKO - Chřibská

Nejbližší ubytování v Chřibské a okolí

Ubytování Chřibská

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah