PENZION DOUBICKÉ CHALUPY - Duchcov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion se nachází v centru obce Doubice, která leží na hranici Národního parku České Švýcarsko a CHKO Lužické hory. Přímo od penzionu se můžete napojit na některé turistické trasy a cyklotrasy do NP a okolí.

Nově postavený penzion nabízí 7 čtyřlůžkových apartmánů a v nich pohodu a komfort, který si zasloužíte. Ubytování si užijete v opravdu nadstandardně velikých a dobře vybavených apartmánech se dvěmi ložnicemi, rozmístěných ve dvou budovách. Ve třetí je recepce.

Pokud hledáte aktivní a zároveň klidnou rodinnou dovolenou s velkým výběrem turistických a cyklistických tras, chcete být blízko sportovním aktivitám a přitom mít příjemné zázemí penzionu s milým personálem, tak už nemusíte dál hledat.
Odpočinková atmosféra pensionu, komfortní apartmány, zahrada s jezírkem a s posezením na čerstvém voňvém vzduchu Vám umocní relaxaci a příjemně strávené dny v krásné přírodě Českého Švýcarska a Lužických hor.

PENZION DOUBICKÉ CHALUPY ubytování v pensionu

Penzion nabízí 7 čtyřlůžkových apartmánů.

3 ap. typu A v přízemí (41m2), 3 ap. typu B v 1. patře (52 m2) a jeden dvoulůžkový s možností přistýlky typu C v přízemí (48 m2).

Každý apartmán typu A a B má dvě oddělené ložnice. Jedna ložnice je s manželskou dvojpostelí a jedna s dvěma samostatnými lůžky.

Součástí obývacího pokoje je i moderně vybavená kuchyňka s jídelním koutem. Je zde také instalován systém satelitního TV.

Mimo apartmány najdete možnost posedět s přáteli ve společenské místnosti.

Gastronomie

Penzion stravování nenabízí, po dohodě lze zajistit školícím skupinám snídani či svačiny. Pokud je zájem o snídaně, náš penzion spolupracuje se 100 m vzdálenou restaurací Stará hospoda. Snídaně jsou zde k dispozici denně od 8,30.

Všechny apartmány jsou vybaveny kuchyněmi a příslušným vybavením.

Okolí pensionu a Duchcov

Lze zprostředkovat jízdu na koních, případně základní výcvik jízdy na koni. 50 m od areálu jsou dva tenisové kurty s umělou trávou (100 Kč/hod), přímo v areálu lze hrát na volejbalovém hřišti volejbal, nohejbal soft tenis, stolní tenis, badbington, petang. V zimě (oblast má dostatek sněhu) je možnost výletů na běžkách po cestách NP. Je však i možnost sjezdového lyžování v areálu Horní Podluží (7 km) a Jiřetín pod Jedlovou (11km).

Rezervovat ubytování v PENZION DOUBICKÉ CHALUPY - Duchcov

Nejbližší ubytování v Duchcově a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah