KLUBOVNA TENIS - Velké Poříčí

Více o apartmánu

Popis ubytování

Tenisový areál ve Velkém Poříčí nabízí ubytování ve dvoulůžkových pokojích nebo jednom velkém šestilůžkovém pokoji.   Areál má rozlohu 5000 m² a nabízí možnost několika tenisových kurtů, zahrady s grilováním a možnost stanování, kdy je k dispozici další separátní sprcha a toaleta. V areálu je možné organizace tenisových campů pro více osob

​Tenisový areál ve Velkém Poříčí nabízí ubytování ve dvoulůžkových pokojích nebo jednom velkém šestilůžkovém pokoji. Areál má rozlohu 5000 m² a nabízí možnost několika tenisových kurtů, zahrady s grilováním a možnost stanování, kdy je k dispozici další separátní sprcha a toaleta. V areálu je možné organizace tenisových campů pro více osob.
U areálu je možné parkování. V celém objektu je připojení k WiFi. Hostům je k dispozici společenská místnost s TV a kolárna.

KLUBOVNA TENIS ubytování v apartmánu

Pokoje jsou standardně vybaveny. Areál nabízí ubytování pro 4 osoby ve 2 pokojích.   Klubovna má 3 separátní místnosti 27 m², v každé je sociální zařízení a kuchyňská linka.   Vytápění je zajištěno pomocí krbových kamen.

Gastronomie

Stravování je možné vlastní v kuchyňkách nebo se v  blízkosti se nachází restaurace a obchody.

Rezervovat ubytování v KLUBOVNA TENIS - Velké Poříčí

Nejbližší ubytování Velké Poříčí a okolí

Ubytování Velké Poříčí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah