APARTMÁN SYCHROVA - Žďár nad Sázavou

Více o apartmánu

Popis ubytování

Nově postavený apartmánový dům se nachází v okrajové historické části Žďáru nad Sázavou na Vysočině. Leží na dohled krásné přírody Žďárských vrchů a zároveň v těsní blízkosti skvostu barokní architektury poutního kostela sv. Jana Nepomuckého na Zelené hoře, zapsaného na seznamu UNESCO. Z domu je výhled na rybník Convent, Baziliku nanebevzetí Panny Marie i zámek Kinských.

Apartmány mají unikátní polohu. Leží v historické části města Žďár nad Sázavou, v přímém sousedství žďárského zámku, Zelené hory, Konventského rybníka a Černého lesa. K památce Unesco, do muzea nové generace či zámku Kinských to máte coby kamenem dohodil. Pokud plánujete aktivní dovolenou, cyklistická stezka i zimní lyžařské běžecké stopy začínají kousek od domu.
Dům nabízí ubytování ve dvou apartmánech se samostatnými vchody. Součástí domu je velká zahrada s terasou a výhledem na rybník a přilehlý zámek. K dispozici je po dohodě i sauna a vířivka. Naše apartmány jsme zařídili jako takové, v kterých bychom sami chtěli bydlet.

APARTMÁN SYCHROVA ubytování v apartmánu

Apartmán v přízemí s terasou: Moderní apartmán v přízemí s ložnicí, plně vybavenou kuchyní, prostornou koupelnou, soukromou terasou, grilem a wellness.  
Apartmán v podkroví s nádherným výhledem: Moderní apartmán v podkroví s ložnicí, plně vybavenou kuchyní, prostornou koupelnou a velkolepým výhledem na zámek a rybník.

Recepce

Nonstop. Dostanete od nás přístupový kód a ubytujete se sami jak se Vám to bude hodit.

Gastronomie

V dosahu je několik restaurací.

Okolí apartmánu a Žďár nad Sázavou

Naše apartmány mají unikátní polohu. Leží v historické části města Žďár nad Sázavou, v přímém sousedství žďárského zámku, Zelené hory, Konventského rybníka a Černého lesa. K památce Unesco, do muzea nové generace či zámku Kinských to máte coby kamenem dohodil. Pokud plánujete aktivní dovolenou, cyklistická stezka i zimní lyžařské běžecké stopy začínají kousek od domu.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN SYCHROVA - Žďár nad Sázavou

Nejbližší ubytování ve Žďáru nad Sázavou a okolí

Ubytování Žďár nad Sázavou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah