HORSKÁ CHATA DUCK - Jestřabí v Krkonoších

Více o chatě

Popis ubytování

​​Horská chata Duck je ideálním místem pro rodiny s dětmi, rodinné oslavy, sportovní soustředění či jiné akce. Chata je udržovaná a velmi prostorná.   V klidné obci mimo hlavní silnici si můžete užít krásu Krkonoš. Obec Křížlice je část obce Jestřábí v Krkonoších hned vedle obce Vítkovice.
K dispozici je venkovní terasa s posezením a grilem a pingpongovým stolem. Terasu lze užívat i v zimní sezóně, je k dispozici ohřívací lampa. Na zahradě je vám k dispozici ohniště, pískoviště, dětská věž s klouzačkou, trampolína. Parkovaní přímo u chalupy na vlastním pozemku.

HORSKÁ CHATA DUCK ubytování v chatě

​Chata Duck poskytuje ubytování pro 2 až 21 osob v 5 ložnicích s vlastním přílslušenstvím (sprch. kout + WC). Všechny ložnice se nachází v prvním patře - 1× dvojlůžko, 1× třílůžko,   2× pětilůžko, 1× šestilůžko.  

Gastronomie

V přízemí je k dispozici plně vybavená kuchyň, společenská místnost s barem, výčepem,   dětským koutkem, stolním fotbálkem.

Okolí chaty a Jestřabí v Krkonoších

V obci Vítkovice se nachází skiareál Aldrov (necelé 2km od chaty) s parkováním zdarma a dvěmi školičkami pro začínající lyžaře a snowparkem.   O kousek dál je také rodinná sjezdovka Vurmovka. Běžkaři se také mohou nedaleko napojit na běžeckou trať. V létě je tu nespočet cyklistických traťí včetně autobusů, které vás vyvezou na nedaleké Horní Mísečky i s vaším kolem.

Rezervovat ubytování v HORSKÁ CHATA DUCK - Jestřabí v Krkonoších

Nejbližší ubytování v Jestřabí v Krkonoších a okolí

Ubytování Jestřabí v Krkonoších

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah