PENZION IVANKA - Jestřabí v Krkonoších

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Ivanka nabízí ubytování v krásné přírodě v obci Roudnice nad Jizerou.

Penzion Ivanka je situován v krásné krkonošské přírodě a poskytuje ubytování v pěti pokojích s celkovou kapacitou 23 lůžek. Hosté mohou využít také venkovní posezení na zahradě, kde je nejen pro děti připravena trampolína, bazén, možnost grilování a malé hřiště pro sportovní vyžití všeho druhu. Součástí penzionu je společenská místnost s krbem, samoobslužným barem a společná kuchyňka. Parkování přímo u penzionu. Připojení k internetu.

PENZION IVANKA ubytování v pensionu

Objekt disponuje třemi pokoji - třílůžkovým, čtyřlůžkovým, šestilůžkovým a dvěma apartmány - čtyřlůžkovým a pětilůžkovým se dvěma ložnicemi. Všechny pokoje i apartmány jsou vybaveny TV, v apartmánech najdete navíc malou kuchyňku a vlastní koupelnu. Pokoje mají koupelnu a WC společné. Společná kuchyňka a společenská místnost je k dispozici všem hostům.

Gastronomie

K ubytování lze domluvit stravování. Nejbližší restaurace je vzdálena cca 2,5 km.

Okolí pensionu a Jestřabí v Krkonoších

Penzion se nachází v Krkonoších, kde o turistické a cyklistické trasy není nouze. V zimních měsících je v okolí v provozu několik lyžařských areálů, ten nejbližší je vzdálen cca 1 km od objektu. Na své si tu přijdou i běžkaři, udržovaných běžkařských tratí je zde nespočet kilometrů.

Rezervovat ubytování v PENZION IVANKA - Jestřabí v Krkonoších

Nejbližší ubytování v Jestřabí v Krkonoších a okolí

Ubytování Jestřabí v Krkonoších

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah