APARTMÁNY ALDROV - Vítkovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

PENZION APARTMÁNY ALDROV se Nachází v klidném prostředí horské obce Vítkovice v Krkonoších.

Jedná se o ubytování formou pronájmu jednotlivých apartmánů v nově postaveném penzionu, vhodné pro rodiny s dětmi.

Penzion poskytuje ubytování formou pronájmu 3-5 lůžkových apartmánů. Každý apartmán má samostatný vchod, který zajišťuje pocit soukromí a vlastní uzamykatelnou lyžárnu.

Nezapomenutelné a romantické posezení v koupacím sudu /za poplatek/. Ideální relaxace pod širým nebem v letním i zimním období. Vodu v koupacím sudu ohřívají kamna na dřevo umístěná ve vodě.

Návštěva sauny je možná za poplatek.

Pro teplé letní dny je připraven venkovní bazén. Kdykoliv je možno využít za poplatek masážní křeslo.

V letním období je možno využít posezení na terasách penzionu nebo možnost grilování u zastřešeného venkovního krbu.

Pro rodiny s malými dětmi je možno využít dětského koutku, pískoviště, houpaček.

Parkování vozidel přímo u penzionu.

V celém objektu se nekouří.
Domácí zvířata povolena pouze v letním období a za poplatek.

APARTMÁNY ALDROV ubytování v pensionu

Apartmán se skládá z lyžárny, sociálního zařízení, kuchyňského koutu, obytného pokoje a oddělené ložnice. Sociální zařízení je vybaveno sprchovým koutem a odděleným WC. Na chodbě vás očekává Krakonoš.

Kuchyňský kout obsahuje základní vybavení, lednici, sklokeramickou varnou desku, odsavač par, mikrovlnnou troubu, rychlovarnou konvici, kávovar a topinkovač.

Ve vkusně zařízeném obývacím pokoji naleznete, TV-SAT, DVD přehrávač, připojení na internet a dvojlůžkovou postel.

Oddělená ložnice má kapacitu 2-4 osob dle typu apartmánu.

Okolí pensionu a Vítkovice

Ski areál Janova hora je vzdálen 2km. Pro náročnější lyžaře je zde dále 10km Ski areál Horní Mísečky-Medvědín a 12km Ski areál Rokytnice- Lysá hora. Je možnost využití ski-busů nebo přivolání ski-taxi. Pro milovníky běžeckého lyžování se nacházejí v těsné blízkosti upravené běžecké tratě Aldrov-Rezek a nebo jedny z nejlepších běžeckých tratí v areálu Horní Mísečky. Oblíbeným zpestřením volného času v zimním období je atrakce SNOWTUBING. V nedalekém hotelu JASMÍN je možné využít krytý plavecký bazén a nebo v nedaleké Jilemnici cca 10km. Přímo v penzionu je možno využít sauny za poplatek. V letním období se přímo nabízí odtud podnikat velmi zajímavé výpravy do hor pěšky nebo na horských kolech: Benecko 7km, Horní Mísečky, Dvoračky 10km, Vrbatova bouda 15km, pramen Labe 17km, Špindlerův Mlýn 15km, Rokytnice nad Jizerou 12km a osada Rezek 2km

Nedaleko od penzionu - cca 300m - je zastávka cyklobusu. Jezdí od května do října - od nás ráno mezi 8-9. hod. - projíždí celé Krkonoše nabírá turisty a cyklisty s kolama. Jede cestou z Harrachova, přes Rokytnici, Vítkovice v Krk. , Jilemnici, Vrchlabí, Jánské Lázně až do Pece pod Sněžkou. Možno také připojení na Horní Mísečky a Špindlerův Mlýn. Odpoledne - cca kolem 16. hod. - se vrací z Pece pod Sněžkou stejnou trasou zpět.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY ALDROV - Vítkovice

Nejbližší ubytování ve Vítkovicích a okolí

Ubytování Vítkovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah