HOTEL KOLDŮM - Litvínov

Více o hotelu

Popis ubytování

​Hotel Koldům Litvínov, ubytování v úžasné lokalitě sousedící s tenisovými kurty, modernizovaným koupalištěm, kousek od zimního hokejového stadionu Ivana Hlinky.   Uvnitř komplexu Koldům jsou  potraviny, hospůdka Formanka. Parkování je možné přímo před hotelem. V celém hotelu je možnost připojení k wifi.
Podařilo se nám vrátit do provozu Vaši vyhlášenou saunu v hotelu Koldům Litvínov. V suché sauně hotelu Koldům se dále nachází ochlazovací bazén, relaxační zóna a bar s klidným posezením.   Prostory sauny vč. baru je možné také objednat privátně (kapacita až 40 lidí).

HOTEL KOLDŮM ubytování v hotelu

​Hotelové pokoje vyšší kvality v části A jsou po částečné rekonstrukci pro Vás nově připraveny. Každý pokoj je v duchu jednoho ze  světových měst, můžete si vybrat, zda chcete strávit noc v Londýně / Praze / Benátkách / San Franciscu / Hollywoodu / Hong Kongu / New Yorku a v neposlední řadě v Paříži. V této části hotelu je k dispozici aktuálně 20 lůžek se sociálním zázemím v každém pokoji. S krásným výhledem do zadního traktu nemovitosti na park, tenisové kurty a sportovní halu. V ceně ubytování je možnost využití hotelové prádelny.
Hotelové pokoje v části B jsou pro Vás připraveny na krátkodobé i dlouhodobé pobyty. V této části je k dispozici 50 lůžek se sociálním zázemím v každém pokoji (wc + sprchový kout) a vlastní ledničkou. K dispozici je hostům prádelna již v ceně ubytování, klubovna se stolním tenisem pro odreagovaní se po práci.

Rezervovat ubytování v HOTEL KOLDŮM - Litvínov

Nejbližší ubytování v Litvínově a okolí

Ubytování Litvínov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah