PENZION ŠACBERK - Jihlava

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

​Penzion Šacberk  je situován do klidného koutu přírody ve Zborné. Tato obec je části města Jihlavy, od kterého se nachází necelých 5 km na sever.   Přestože se nacházíme pět minut jízdy od centra Jihlavy, čeká Vás rodinný penzion v přírodě s možností celoroční relaxace buď přímo v areálu penzionu nebo v blízkém okolí, bez toho, že by Vás obtěžoval hluk města. Máme pro Vás připraveno pět pokojů - Pokoj Afrika, dvoulůžkový s klasickým krbem. Cuba, třílůžkový s krbovými kamny.   Francie, čtyřlůžkový s krbovými kamny, Thajsko, čtyřlůžkový a pokoj Itálie, čtyřlůžkový.
Bezplatné bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi je samozřejmostí.

PENZION ŠACBERK ubytování v pensionu

Každý pokoj má své sociální zařízení vč. vany. Dále varnou konvici, mikrovlnnou troubu a lednici.

Gastronomie

Rádi Vám připravíme snídani. ​

Okolí pensionu a Jihlava

Nabízíme širokou škálu možných aktivit. V zimním období je přímo proti penzionu Ski areál Šacberk. Pokud máte rádi běžky, pak lze za branou penzionu nazout lyže a vydat se do okolí na tratě podle Vaší kondice a chuti. Součástí služeb našeho penzionu je i půjčovna kol. V okolí se nachází desítky kilometrů dobře značených cyklostezek, vhodných jak pro dospělé, tak i pro rodiny s dětmi.
V blízkém okolí Jihlavy můžete navštívit nádherné město a památkovou rezervaci Telč. Zámek, zámecký park a okolí patří k nejkrásnějším koutům naší republiky. Pokud patříte k milovníkům starých hradů, vydejte se na zříceninu hradu Rokštejn nebo na hrad Roštejn. Přímo v Jihlavě lze navštívit systém podzemních chodeb, jejichž původ se datuje do středověku a velikostí jsou druhé největší v ČR.

Rezervovat ubytování v PENZION ŠACBERK - Jihlava

Nejbližší ubytování v Jihlavě a okolí

Ubytování Jihlava

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah