B2B APARTMÁN - Jihlava

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o aparthotelu

Popis ubytování

Pokud hledáte kvalitní a pohodlné ubytování v Jihlavě, jste na správném místě. Rádi bychom vám zde představili B2B APARTMENTS nacházející se v klidném prostředí. B2B APARTMENTS nabízí ubytování v Jihlavě s přístupem pro tělesně postižené, kde důraz je kladen na vysoký standard a design všech pokojů. Pokoje jsou navrženy tak, aby příhodně spojovaly jak potřebnou funkčnost, tak nejvyšší komfort díky oddělené ložnici od společenské části.

B2B APARTMENTS se nachází v dostupnosti vlakového nádraží cca 300m. Zastávka MHD je cca 30m od hotelu. Disponujeme dostatečným počtem parkovacích míst a garáží pro motocykly a kola. V blízkosti cca 150 m se nachází supermarket Albert otevřený denně od 7:00 do 20:00 hodin. Všechny prostory B2B APARTMENTS jsou zcela nekuřácké.

Dítě do 3 let má dětskou přistýlku na pokoji zdarma.

B2B APARTMÁN ubytování v aparthotelu

Apartmány jsou zcela nekuřácké, vybavené prostornou koupelnou nebo sprchovým koutem, toaletou, vysoušečem vlasů, LCD televizorem v každé místnosti, lednicí, varnou konvicí, mikrovlnou troubou a vysokorychlostním internetovým připojením. V každém pokoji se snoubí nejvyšší komfort s nejvyšší funkčností.

Recepce

24/7 U vchodu na recepci naleznete zvonek pro přivolání personálu.

Okolí aparthotelu a Jihlava

B2B Aparmán se nachází ve velice klidném místě. Pro Váš odpočinek je ideálním místem ve městě a skvělým výchozím bodem pro vyražení za zábavou. V blízkosti Hlavního vlakového nádraží a v těsné blízkosti MHD.

Rezervovat ubytování v B2B APARTMÁN - Jihlava

Nejbližší ubytování v Jihlavě a okolí

Ubytování Jihlava

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah