MOTEL PÁVOV - Jihlava

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o motelu

Popis ubytování

Motel Pávov - restauraci a hotelové ubytování najdete na dálnici D1 ve směru na Brno na 110,8 km. Svou polohou na půli cesty mezi Prahou a Brnem je předurčen k příjemné zastávce a občerstvení v příjemném prostředí. Restaurace motelu má denní bufetovou jídelnu s širokým sortimentem pokrmů a nápojů. Pro společenské akce, zájezdy je k dispozici salonek. Samozřejmostí je v letním období venkovní posezení na terase motelu, která je součástí hotelové zahrady. V hotelové části motelu jsou pro Vás připraveny útulné pokoje jak pro jednorázové přenocování, tak i pro delší pobyty v regionu zdravé Vysočiny. Díky své poloze mimo dálniční těleso jde o klidný motel s vlastním uzavřeným parkovištěm pro osobní vozidla našich hostů. Poloha našeho motelu v centru Vysočiny vybízí návštěvníky k pořádání jednodenních výletů po tomto zajímavém kraji, výhodou je i blízkost krajského města Jihlavy s možností jak nákupních, kulturních tak i sportovních aktivit. Těšíme se na Vaši návštěvu.

MOTEL PÁVOV ubytování v motelu

K dispozici jsou jak jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje. Poskytujeme i pokoj pro rodiny - třílůžkový pokoj s možností přistýlky, nebo pokoj s manželskou postelí a přistýlkou pro dítě/ děti.

Všechny pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, TV a WIFI signálem.

Recepce

Běžně vás ubytujeme v době od 16 do 23 hodin. Po předchozí domluvě i v jiném, vámi požadovaném čase / dle dostupnosti pokoje/.

Gastronomie

Motel má vlastí restauraci a bar. Jídla jsou pro hotelové hosty připravujem i mimo otevírací dobu restaurace: večeře v době od 19 do 20:30 hodin /po předchozí domluvě/.

Základem jídelníčku je česká kuchyně, nabízíme i pizzu a minutková jídla.

Samozřejmostí pro ubytované hosty je čerstvá snídaně v ceně ubytování.

Okolí motelu a Jihlava

Vysočna nabízí velké množství cílů pro výlety. V okolí se nachází několik cyklistických i turistických tras.

Rezervovat ubytování v MOTEL PÁVOV - Jihlava

Nejbližší ubytování v Jihlavě a okolí

Ubytování Jihlava

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah