APARTMÁNY CHALLUPA - Horní Maršov

Více o chalupě

Popis ubytování

Nově zrekonstruované Apartmány Challupa leží v krásném údolí řeky Úpy v Krkonoších.

Každý apartmán je vybaven vlastním kuchyňským koutem (chladnička s mrazákem, myčka nádobí, sporák s varnou deskou + troubou a mikrovlnka), ložnicí s kvalitními postelemi českého výrobce, posezením u stolu, smartTV s plochou obrazovkou, koupelnou se sprchovým koutem a WC. K chalupě náleží zahrada s posezením a ohništěm přímo u řeky Úpy. Uvnitř chalupy dětský koutek (stolní fotbal, hračky, ...) a relaxační koutek s knihovnou. ​ Naše nově zrekonstruovaná CHALLUPA leží v krásném údolí řeky Úpy v KRKONOŠÍCH - přímo u zastávky Skibusu a Cyklobusu - v blízkosti nejznámějších a nejkrásnějších lyžařských středisek - Černá hora - Pec pod Sněžkou - Velká a Malá Úpa. V chalupě se nachází 3 komfortně vybavené apartmány zrekonstruované s citem pro historii, kvalitu a přírodní moderní styl. RELAXace a aktivní odpočinek v přírodě v KRKONOŠÍCH je dovolená, kterou u nás prožijete. V ZIMĚ si zde užijete všech zimních SPORTů, od lyžování na různorodých sjezdovkách, přes běžkování po udržovaných stopách, až ke koulování. V LÉTĚ si dopřejete dostatek horského sluníčka při vyjížďkách na horských kolech nebo při procházkách rozkvetlými loukami a hlubokými lesy.

APARTMÁNY CHALLUPA ubytování v chalupě

Apartmán č. 1 - kapacita 4 osoby (43 m²). Apartmán č. 2 - kapacita 5 osob (51 m²). Apartmán č. 3 - kapacita 3 osoby (41 m²) se soukromou terasou. V našich apartmánech dbáme na kvalitu, jednoduchost a přírodní moderní stylu. Podporujeme převážně české firmy (elektrospotřebiče zn. Mora), matrace a postele zn. UNAR a přikrývky a ručníky místního výrobce kvalitního ložního prádla - firmy DAVÍDEK s. r. o. Každý apartmán má vlastní novou koupelnu se sprchovým koutem a WC. Vše je sladěno do moderního venkovského stylu s citem pro historii.

Okolí chalupy a Horní Maršov

Nikde jinde v České republice nenajdete na tak malé ploše takovou koncentraci vysokohorských scenérií a lyžařských středisek jako právě v Krkonoších. Hory, které se staly kolébkou českého lyžování, se díky přírodním krásám a skvělým sněhovým podmínkám řadí k nejvyhledávanějším rekreačním místům střední Evropy. Mezi krkonošskými turistickými tipy figurují sportovní areály s bohatou nabídkou aktivit. Nechybí příležitosti aktivního odpočinku, sportu, adrenalinových aktivit a netradičních sportů, ani nové cyklistické trasy a programy. ZIMA - Lyžařské areály a snowparky, běžecké trasy, sáňkářská cesta, turistické trasy.
LÉTO - Zábavní parky, lanová dráha Sněžka a Černá hora, ZOO, skály, zámky...

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY CHALLUPA - Horní Maršov

Nejbližší ubytování v Horním Maršově a okolí

Ubytování Horní Maršov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah