U PANÍ BERTY PENSIÓN A RESTAURANT - Horní Maršov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pod svatou Annou - penzion a kavárna se nachází v Horním Maršově v Krkonoších na hlavním tahu do Pece pod Sněžkou. Je ideálním „základním táborem“ pro vaše výlety do hor, cyklistické výlety nebo klidný relax. Parkování u penzionu a úschovna kol a lyží jsou k dispozici. V penzionu je 16 lůžek v šesti pokojích, dvou čtyřlůžkových a čtyřech dvoulůžkových. V celém areálu penzionu a restaurace se můžete připojit k internetu přes Wi-Fi. Nabízíme ubytování po celý rok se snídaní i bez snídaně.

U PANÍ BERTY PENSIÓN A RESTAURANT ubytování v pensionu

Každý pokoj je vybaven vlastním sociálním zařízením a stylově vybavený starožitným nábytkem.

Gastronomie

V prostorech pensionu se nachází bistro Berta (najdete i na Facebooku) a prodejna s lokálními výrobky z Maloúpské pekárny, ​ mléčné farmářské produkty a jiné. Bistro nabízí skvělé obložené bagety z naší pekárny, které si můžete vzít s sebou do hor. Pochutnáte si zde například na Benedictových vejcích s Holandskou omáčkou nebo farmářském hamburgeru.

Okolí pensionu a Horní Maršov

V okolí pensionu se nachází mnoho zajímavých turistických tras. V dostupné vzdálenosti je i Ski areál Černá hora-Pec. Na zastávku ski busu to máte zhruba 150m od pensionu. ​

Rezervovat ubytování v U PANÍ BERTY PENSIÓN A RESTAURANT - Horní Maršov

Nejbližší ubytování v Horním Maršově a okolí

Ubytování Horní Maršov


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah