CHATA TÁNIČKA - Bělá pod Pradědem

Více o chatě

Popis ubytování

Chata Tánička nabízí ubytování v apartmánech, které jsou plně zařízené. Chata má zahradu s pískovištěm, bazénem a trampolínou.

Vítejte v novém ubytování, které je vhodné zéjména pro rodiny s dětmi. Nabízíme apartmány, které jsou plně zařízené. Každý apartmán má plně vybavenou kuchyňskou linku se všemi potřebnými spotřebiči a nádobím. Každý apartmán má svou koupelnu. Na pokoji je led televize s kabelovým připojením. Na celém ubytováí funguje free wifi. Ke všem apatmánům nabízíme zdarma postýlku pro děti. K prvnímu a třetímu apartmánu lze zadarmo žádat přistýlku. Máme zahradu o rozloze přes 3000m2. Pro děti je zde trampolína velká skoro 5 metrů, pískoviště a malý bazén.

Vybavení všech apartmánů. V každém apartmánu je plně vybavena kuchyňská linka se vším potřebným pro vaření. Každý apartmán má svoji koupelnu. Další vybavení skřínka na oblečení, plochá led TV s kabelovou televizí a samořjemostí je i freewifi.

Přímo u penzionu máme dvě udržovaná parkoviště. Jedno na příjezdu u hlavní cesty, kde se vejde 5 až 6 aut dle velikosti auta a stylu parkování. Dále z druhé strany penzionu je nově realizované parkoviště pro dvě auta. Celková parkovací kapacita je tedy až 8 parkovacích míst.

CHATA TÁNIČKA ubytování v chatě

Aparmán č. 1

Kapacita apatrmánu: manželská postel pro dvě osoby, na přání pokoj vybavíme přistýlkou i postýlkou pro dítě do dvou let. Vše je v ceně apartmánu. (Přistýlka je úkor prostoru).

Aparmán č. 2

Kapacita apatrmánu: manželská postel pro dvě osoby, na přání pokoj vybavíme postýlkou pro dítě do dvou let. Vše je v ceně apartmánu.

Aparmán č. 3

Kapacita apatrmánu: manželská postel pro dvě osoby a jednolůžko. Na přání pokoj vybavíme přistýlkou nebo postýlkou pro dítě do dvou let. Vše je v ceně apartmánu. (Přistýlka je úkor prostoru).

Aparmán č. 4

Je náš největší apartmán. Tento aparmán má dvě ložnice. Každá ložnice má manželskou poslel pro dvě osoby. Na přání pokoj vybavíme přistýlkou i postýlkou pro dítě do dvou let. Vše je v ceně apartmánu. (Přistýlka je úkor prostoru). Tento apartmán má samostatnou kuchyň s rozkládací sedačkou a stolem.

Aparmán č. 5

Kapacita apatrmánu: manželská postel pro dvě osoby. Bez možnosti přistýlky.

Okolí chaty a Bělá pod Pradědem

Rodinný obchod s příjemným personálem je 100 metrů od nás. Autobusová zastávka 150metrů. V blízkém okolí je lyžařský vlek Filipovice se čtyřsedačkovou lanovkou. Všude kolem nás jsou hory, které stojí za to poznat. Je zde spousta horský míst pro pěší i cykloturistiku. Za zmínku stojí 26km vzdálená hora Praděd s vysílačem, jehož rozhledna je nevyšším bodem České republiky. Do centra jeseníku je to 5km. V Jeseníku se v létě můžete osvěžit na venkovním koupališti.

Rezervovat ubytování v CHATA TÁNIČKA - Bělá pod Pradědem

Nejbližší ubytování v Bělé pod Pradědem a okolí

Ubytování Bělá pod Pradědem


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah