RODINNNÝ PENZION MIREI - Bělá pod Pradědem

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Domašov se nachází v chráněné krajinné oblasti Jeseníky, 7km na Jih od Lázní Jeseník. Penzion je umístěn na okraji obce s výhledem na les, k dispozici je podkroví nově zrekonstruované části penzionu a celá nová přístavba. Je možné poskytnout pobyt s vlastním vařením.

V přízemí nové přístavby je společenská místnost s jídelním posezením, krbovými kamny a el. šipkami, 2× WC, v prvním patře se nachází dva apartmány, každý s vlastním soc. zařízením (WC + sprchový kout). V 1. apartmánu 2lůžkový pokoj s přistýlkou a dalšími 2 lůžky v šikmině přístupné po schůdcích, ve 2. apartmánu dva 2lůžkové pokoje. V podkroví ve zrekonstruované části se nachází společenská místnost s posezením, BTV a kuchyňským koutem vybaveným el. dvouvařičem, chladničkou, kávovarem, varnou konvicí, nádobím. Dále 2 apartmány. V 1. apartmánu dvě 2 lůžkové ložnice, jedna se dvěma přistýlkami, WC a sprcha ve 2. apartmánu, dvě 2lůžkové ložnice, jedna s přistýlkou, samostatná koupelna a WC a sprchovým koutem. Vytápění objektu plynové, ohřev vody plyn. karmou. U penzionu oplocená zahrada s otevřenou terasou s posezením. Dále možnost posezení u venkovního krbu nebo pod pergolou. Pro děti pískoviště, houpačka a malé travnaté hřiště. K zapůjčení badminton, možnost úschovy vlastních kol. Možnost opékání selat

RODINNNÝ PENZION MIREI ubytování v pensionu

2 apratmány 1 dvojlůžkový pokoj 1 čtyřlůžkový pokoj 1 třílůžkový pokoj

Recepce

Celoročně

Okolí pensionu a Bělá pod Pradědem

Lázně Jeseník s rozhlednou Zlatý Chlum 7km, Lipová Lázně 11km, jeskyně na Pomezí, zámek a ruční papírna ve Velkých Losinách, rekreační a lázeňské centrum Karlova Studánka, mechová jezírka na Rejvíze, hrad Sovinec aj. Ke koupání potok Bělá 200m, jezero Písečná 10km, koupaliště v Jeseníku 7km, krytý bazén v Jeseníku 7km a v České Vsi 9km. Projížďky na koních 7km, tenisové kurty 5km, výborné podmínky pro houbaření, pěší turistiku po značených trasách a cykloturistiku.

Rezervovat ubytování v RODINNNÝ PENZION MIREI - Bělá pod Pradědem

Nejbližší ubytování v Bělé pod Pradědem a okolí

Ubytování Bělá pod Pradědem


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah