PENZION TICHÝ MLÝN - Pelhřimov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Tichý Mlýn nabízí stylové ubytování v nově zrekonstruovaných prostorách starého mlýna. Prostorné a vzdušné pokoje zdobí staré stropní klenby a dobové dekorace včetně zrestaurovaného nábytku. Každý pokoj má vlastní koupelnu. K dispozici je společenská místnost s barem, velká zahrada s řekou na pozemku.
Přejeme si, aby Váš pobyt u nás nebyl jen přenocováním. Byli bychom rádi, abyste si odvezli příjemné vzpomínky a zážitky. Proto nabízíme zajímavosti a služby, které u nás můžete využít, abyste si svůj pobyt maximálně zpříjemnili nebo zpestřili. Využít můžete Mlýnici (spol. místnost), krámek, sýrárnu a pekárnu na Mlýně či se starat o naše zvířátka.
Bezplatné bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi je samozřejmostí.

PENZION TICHÝ MLÝN ubytování v pensionu

Nabízíme stylové ubytování a snažíme se o to, abyste si dovolenou či pobyt u nás maximálně užili a cítili se u nás pohodlně, komfortně a zároveň prožili i něco netradičního. Všechny pokoje jsou nově zrekonstruovány ve „starém“ stylu s důrazem na zachování původní dispozice Mlýna. Ve všech pokojích Vás příjemně překvapí stylový zrestaurovaný nábytek v kombinaci s novými moderními prvky. Třešinkou na dortu jsou dekorace a stropní klenby, které pokojům přidávají na útulnosti a romantickém vzhledu.

Recepce

​ Čas příjezdu: od 14:00
Čas odjezdu: do 10:00

Gastronomie

Všechny pokoje i apartmán disponují vybavenými minikuchyňkami. Ve společenské místnosti je k dispozici bar a v letní sezóně je otevřeno venkovní občerstvení s posezením na zahradě pod slunečníky. Občerstvit se zde můžete místním čepovaným pivem Poutník a dalšími alko i nealko nápoji, drobný hlad ukojí i malé pamlsky, nanuky a rychlé občerstvení. Pro skupiny alespoň 10 hostů nabízí penzion Tichý mlýn i snídaně formou obložených talířů a výběru ze dvou druhů teplé snídaně.

Okolí pensionu a Pelhřimov

Penzion Tichý Mlýn se nachází na Vysočině na okraji města Pelhřimov. V okolí je mnoho rybníků, cyklistických stezek a kulturních památek.

Rezervovat ubytování v PENZION TICHÝ MLÝN - Pelhřimov

Nejbližší ubytování v Pelhřimově a okolí

Ubytování Pelhřimov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah