PENZION PELHŘIMOV

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Pelhřimov nabízí ubytování v rodinném prostředí v centru Pelhřimova.

Penzion Pelhřimov se nachází v městské památkové rezervaci nedaleko náměstí a poskytuje ubytování ve třech útulně zařízených apartmánech. Pro hosty je připravena také společenská místnost s TV a možností natočit si pivo Poutník, zrelaxovat se můžete ve vířivce (vnitřní i venkovní) a v infrasauně. Během letních měsíců oceníte venkovní posezení s možnstí grilování. Pro cyklististy je k dispozici také úschovna kol. Parkování přímo u penzionu. Wifi připojení k internetu zdarma.

PENZION PELHŘIMOV ubytování v pensionu

K ubytování jsou připraveny 3 apartmány - dvoulůžkový s možností přistýlky, pětilůžkový a šestilůžkový. Každý apartmán je vybaven zařízeným kuchyňským koutem s lednicí, sporákem, mikrovlnnou troubou a rychlovarnou konvicí. Součástí každého apartmánu je koupelna se sprchovým koutem a WC. Nechybí ani pohovka a TV.

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla. Kromě možnosti vlastního vaření můžete zajít do některé z okolních restaurací, jejichž výběr je opravdu pestrý.

Okolí pensionu a Pelhřimov

Penzion se nachází nedaleko náměstí, užít si tak můžete nerušené procházky městem. Zajít si můžete do divadla, do kina či muzea, za návštěvu s dětmi stojí také Děkanská zahrada s hřištěm a mini Zoo koutkem. Pro zájemce o aktivní odpočinek je ve městě k dispozici minigolf, tenisové kurty, sportovní hala, zimní stadion i krytý bazén. V okolí města je také mnoho cyklotras. V zimních měsících se můžete vydat do nedalekých lyžařských středisek.

Rezervovat ubytování v PENZION PELHŘIMOV

Nejbližší ubytování v Pelhřimově a okolí

Ubytování Pelhřimov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah