BEACHWELL - Pelhřimov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Beachwell nabízí ubytování ve sportovně-relaxačním areálu na okraji města Pelhřimov. Hosté se zde mohou ubytovat ve 2-lůžkových a 3-lůžkových pokojích Standard, ve 2-lůžkových pokojích Deluxe nebo 4-lůžkových apartmánech. Připojení k internetu je zde dostupné prostřednictvím bezdrátové sítě WiFi. Automobily je možné parkovat přímo před objektem.

Areál Beachwell dále nabízí možnost sportovního vyžití na 5 pískových kurtech (za poplatek, rezervace nutná) Dále je ubytovaným hostům zdarma k dispozici fitness a vstup na Adventure mini golf.

Areál Beachwell dále disponuje wellness, které je hostům k dispozici za poplatek a pouze ve vypsaných časech. V případě zájmu o wellness se, prosím, o otevírací době wellness informujte před Vaším příjezdem buď telefonem, e-mailem nebo na našich webových stránkách, kde najdete všechny kontakty.

BEACHWELL ubytování v pensionu

Všechny pokoje Standard jsou koncipovány jako dvoulůžkové a nabízejí možnost přistýlky. Přistýlka je klasické lůžko a stejně jako všechny postele v penzionu má upravenou délku pro sportovce na 210 cm. V každém pokoji je vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem, odděleným WC a umyvadlem. Samozřejmostí jsou i šatní skříně a další úložné prostory. Na pokojích Standard jsou domácí mazlíčci vítáni.

Pokoje Deluxe disponují velkou manželskou postelí a jsou pro max. 2 osoby. Pouze jeden pokoj nabízí možnost přistýlky. Pokoje Deluxe se nachází v nové budově vzdálené cca 200 m od recepce. Parkování je možné přímo u budovy. Na pokojích Deluxe nejsou povolena domácí mazlíčci.

Apartmány se dvěma ložnicemi nabízejí pohodlné ubytování až pro čtyři osoby. Plně vybavenou kuchyň doplňuje jídelní stůl a pohovka s televizí. V koupelně se nachází sprchový kout, umyvadlo a toaleta. Jedna ložnice nabízí velkou manželskou postel, ve druhé ložnici jsou dvě oddělená lůžka. Rozloha apartmánu je 60m2. Domácí mazlíčci jsou vítáni.

Recepce

15:00 - 21:00

Gastronomie

Areál Beachwell nemá vlastní restauraci, pouze bar s nabídkou nápojů a malého občerstvení.

Rezervovat ubytování v BEACHWELL - Pelhřimov

Nejbližší ubytování v Pelhřimově a okolí

Ubytování Pelhřimov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah