UBYTOVÁNÍ U SYNAGOGY DOBŘÍŠ

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

​Ubytování U Synagogy Dobříš nabízí svým hostům velmi příjemné ubytování nedaleko centra města Dobříš. V nabídce je pět pokojů o celkové kapacitě 19 lůžek, z toho 3 apartmány s vlastní kuchyňkou, pro zbývající dva pokoje je kuchyň v přízemí společná i s jídelnou a dětským koutkem.

​Ubytování U Synagogy Dobříš nabízí svým hostům velmi příjemné ubytování nedaleko centra města Dobříš. Hosté se zde mohou ubytovat v prostorném apartmánu Karlštejn s kapacitou 6 osob, dále ve 4 lůžkovém apartmánu Orlík nebo Okoř nebo ve dvou dvoulůžkových pokojích se společnou kuchyní. Připojení k internetu je zde dostupné prostřednictvím bezdrátové sítě WiFi. Automobily je možné parkovat přímo před objektem ve dvoře nebo naproti na parkovišti s parkovací kartou. Po předchozí domluvě je možné ubytovat i domácí mazlíčky bez poplatku. Je zde možnost dobít elektromobil, uskladnit kola či běžky. v létě je k dispozici venkovní posezení s grilem.

UBYTOVÁNÍ U SYNAGOGY DOBŘÍŠ ubytování v pensionu

Každý pokoj má svou vlastní koupelnu a WC, TV, posezení a WIFI, fén, toaletní potřeby, sprchový gel, ručníky, župany.

Recepce

Recepce je dle domluvy nebo je možný check-in i samoobslužně.

Gastronomie

Možnost za poplatek přiobjednat snídani, vlastní vaření, vedle se nachází bar na občerstvení a nedaleko je restaurace Srdcovka a několik dalších restaurací.

Okolí pensionu a Dobříš

Ubytování je 50metrů od centra města Dobříš.

Rezervovat ubytování v UBYTOVÁNÍ U SYNAGOGY DOBŘÍŠ

Nejbližší ubytování v Dobříši a okolí

Ubytování Dobříš

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah