PENZION U TŘÍ STATKÁŘŮ - Dobříš

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion U tří statkářů nabízí ubytování v blízkosti zámku Dobříš.

Penzion U tří statkářů nabízí ubytování v celkově zrekonstruovaném statku města Dobříš, který je jeho historickou památkou s datem vzniku sahajícím do 16. století. Penzion je nekuřácký, recepce penzionu se nachází v kavárně - vinárně. K ubytování je k dispozici celkem 6 pokojů a dva apartmány. Součástí penzionu je kavárna s vinárnou, restaurace, dvě dětské hřiště, wellness, masáže a hot jóga. Pakování je umožněno zdarma u objektu. K dispozici je i wifi připojení k internetu. Děti do dvou let mají pobyt zdarma, domácí mazlíčci jsou vítáni.

PENZION U TŘÍ STATKÁŘŮ ubytování v pensionu

Všechny pokoje i apartmány jsou vybaveny TV, mají vlastní koupelnu se sprchou / vanou a WC a do všech je možnost přistýlky. Jeden z pokojů je bezbariérový se vstupem rovnou z parkoviště. Celý pokoj včetně vybavení (včetně nouzových tlačítek pro přivolání asistence z recpece) je přizpůsobeno hendikepovaným osobám. Nachází se zde i malý kuchyňský kout.

Recepce

Recepce penzionu se nachází v kavárně - vinárně.

Gastronomie

Stravování je zajištěno formou snídaně podávané v prostorách kavárny a vinárny (pokud je objednána). Nabízí se dva druhy snídaně – kontinentální a fit. Lze zajistit i polopenzi v restauraci U tří statkářů, která sídlí ve stejné budově.

Okolí pensionu a Dobříš

Penzion leží v těsné blízkosti rokokového zámku Dobříš s velkým zámeckým parkem. Navštívit můžete i cca 14 km vzdálený zámek Mníšek pod Brdy. Poloha penzionu v prostředí Brdských lesů vybízí k výletům, je zde velké množství turistických i cyklo tras.

Rezervovat ubytování v PENZION U TŘÍ STATKÁŘŮ - Dobříš

Nejbližší ubytování v Dobříši a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah