ROYAL WELLNESS & SPA - Nečín

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Rezidence V Parku je čtyřpatrová kompletně zrekonstruovaná budova se 46 nadstandardními apartmány v obci Dobříš. Je obklopena krásným starým parkem se vzrostlými stromy.

V domě je výtah a velkorysé společné prostory sloužící nejen k posezení a setkávání. V přízemí domu se nachází recepce s 8 hodinovým provozem. Naše recepční Vám rády pomohou či poradí.

V přízemí domu se nachází privátní wellness. Tento prostor je stvořen pro odpočinek a únik od světa starostí. Navštívit můžete saunu (finská, bio, infra), vířivku s chromoterapií a příjemnou odpočinkovou část. Celý prostor je provoněn bylinnými silicemi a ozvučen harmonickou hudbou. Pokud by na vás bylo klidu až moc, můžete využít TV a naladit si libovolný program. Pro hudební milovníky nabízíme možnost spuštění vlastní muziky. Stačí si ji donést na flash disku.

Naše pokoje a apartmány nabízíme v několika velikotech a variantách. Spojuje je však dokonalá čistota, na kterou si v celém domě potrpíme, designové vybavení a špetka luxusu.

V 1. podlaží je příjemné posezení, knihovna, dětský koutek a galerie s cestovatelskými fotografiemi. Wi-Fi připojení je k dispozici ve všech společných prostorech.

V objektu lze zdarma parkovat na střeženém parkovišti.

ROYAL WELLNESS & SPA ubytování v apartmánu

POKOJ S BALKÓNEM

Náš krásný, prosvětlený, svěží pokoj v retro stylu se nachází v 2. poschodí. Jeho dominantou je rozhodně francouzské okno s výhledem do parku. V pokoji se nachází TV, vybavená kuchyňkaa koupelna se sprchovým koutem. K perfektnímu odpočinku vám dopomůže prostorné dvoulůžko s kvalitními matracemi s bambusovým vláknem. Minibar a wifi připojení jsou součástí pokoje.

POKOJ S PŘEDZAHRÁDKOU

Typ pokoje definující luxus, pohodlí a propojení s přírodou. Útulné pokoje o dispozici 1+kk s francouzským oknem a přímým výstupem na terasu s předzahrádkou s výhledem do krásného parku. Naprostý relax a venkovskou atmosféru vám dotvoří malá ohniště, která se nacházejí na předzahrádkách. Pohodlné sezení je samozřejmostí a láhev dobrého vína rozhodně na romantice neubere. V pokoji je možné sledovat Netflix nebo jen tak hledět přímo z postele na osvícený porost. Malá kuchyňská linka je vybavena kávovarem, rychlovarnou konvicí a mobilní indukční ploténkou.

Dominantou pokoje je originální design a možnost trávení večerů venku. Minibar a wifi připojení jsou součástí pokoje.

APARTMÁN KING

Náš nejvetší apartmán nabízí prostorný obývací prostor s kuchyňskou linkou, ložnici s dvěmi jednolůžky a útulnou ložnici s velkorysým dvoulůžkem. Chloubou našeho ´´ královského´´ apartmánu je promyšlený moderní design, originální vybavení a možnost pohodlného ubytování až pro 5 osob. Nachází se ve 3. podlaží a nabízí výhled ze střešních oken. Apartmán disponuje dvěmi TV s možností sledování Netflix. Wifi je samozřejmostí.

APARTMÁN QUEEN

Jedná se o apartmán s dispozicí 2+kk (pokoj s kuchyňským koutem a ložnice), je zařízen ve snovém venkovském stylu s masivní manželskou postelí.

K dispozici je koupelna se sprchovým koutem, vlastní kuchyňská linka vybavená el. spotřebiči (rychlovarná konvice, lednice s minibarem, varná deska, trouba) a základním kuchyňským náčiním. Ložnice je opatřena TV a v horkých letních dnech je Vám k dospizici klimatizace.

Recepce

Recepce je v provozu od pondělí do pátku od 8 do 16 hodin. Mimo otevírací dobu je v domě vždy personál, který je Vám v případě potřeby k dispozici.

Gastronomie

V současné době podáváme pouze snídaně kontinentálního typu a náš gurmánský talíř se těší velké oblibě. Základem talíře jsou kvalitní italské salámy a šunky, aromatické sýry, plněné olivy a papričky doplněné oříšky, zelenou, křupavými lupínky, hroznovým vínem a výborným fíkovým chutney. Pro milovníky asijské kuchyně můžeme obědnat čerstvé sushi z našeho spřáteleného Fish Housu. V nabídce dále máme široký výběr italských vín, Prosecco a Bohemia sekt. Řidiči jistě ocení domácí limonády nebo naplněný minibar nealko nápoji.

V současné době začínáme v přízemí domu budovat rodinné bistro s domácí stravou.

Okolí apartmánu a Nečín

Dobříš se nachází v srdci Brdských lesů, které nabízí široké sportovní a rekreační vyžití.

Rezervovat ubytování v ROYAL WELLNESS & SPA - Nečín

Nejbližší ubytování v Nečíně a okolí

Ubytování Nečín

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah