APARTMÁNY MERAN - Svoboda nad Úpou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Meran jsou skvělou volbou pro letní i zimní dovolenou!

Apartmány Meran se nacházejí nedaleko centra rekreačního střediska Svoboda nad Úpou a posktují ubytování ve tří až pětilůžkových apartmánech s vlastní koupelnou. Hosté mohou využít také posezení na zahradě s možností grilování, během letní sezóny je tu i venkovní bazén. Dětská postýlka k zapůjčení. Ubytování je po předchozí domluvě možné i s domácím mazlíčkem (za poplatek). Parkování přímo u domu. Wifi připojení k internetu zdarma.

APARTMÁNY MERAN ubytování v apartmánu

K ubytování je připraveno celkem 5 apartmánů - 4 pětilůžkové a 1 třílůžkový. Každý apartmán je kromě ložnice vybaven vlastní zařízenou kuchyňkou s jídelním koutem, TV a samozřejmostí je také koupelna se sprchovým koutem a WC.

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla. Kromě možnosti vlastního vaření si můžete zajít na oběd či večeři do jedné z nedalekých restaurací (500 m).

Okolí apartmánu a Svoboda nad Úpou

Krásná okolní příroda je ideální pro rodinnou dovolenou, ať už v letních nebo zimních měsících. Navštívit můžete třeba nedaleké Janské lázně a projít si Stezku korunami stromů. Řada tutistických tras a cyklostezek vybízí k výletům. S dětmi nezapomeňte zajít do nedalekého farma parku Muchomůrka. Během zimní sezóny si výborně zalyžujete v okolních skiareálech i na upravovaných běžeckých tratích.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY MERAN - Svoboda nad Úpou

Nejbližší ubytování ve Svobodě nad Úpou a okolí

Ubytování Svoboda nad Úpou


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah