DŮM ALEJ - Svoboda nad Úpou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více

Popis ubytování

Dům Alej nabízí ubytování ve městě Svoboda nad Úpou v Krkonoších. Dům se nachází ve vilové čtvrti a nabízí nádherný výhled do okolí. Ubytování v samostatném rodinném domě s kapacitou 13 lůžek (4 pokoje), vlastní oplocenou zahradou. V domě 2× kuchyň a 2× koupelna. Dům se nachází ve vilové části Svobody nad Úpou. Ideální pro rodiny s dětmi.

Bezplatné bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi je samozřejmostí.

DŮM ALEJ ubytování

Dům disponuje čtyřmi ložnicemi, které jsou vybaveny třemi manželskými postelemi a sedmi jednolůžkovými postelemi.

Gastronomie

Samozřejmostí jsou dvě vybavené kuchyně. K jejich vybavením patří trouba s varnou deskou, mikrovlnná trouba, lednice s mrazákem, rychlovarná konvice a kávovar.

Okolí chalupy a Svoboda nad Úpou

Díky parádním kopcům, které jsou po celou zimu připraveny na tu nejlepší lyžovačku ve Ski Resortu Černá hora, si na své přijdou začátečníci, středně pokročilí i opravdoví sjezdařští borci. Hned za kopcem je menší běžecký areál. A proto odložte kozačky a skočte do přezkáčů! Z vleku Dunkán dojdete na lyžích či běžkách až před dům.
Naopak v létě je čas na dovolenou, kde je úžasný klid a nádherná příroda Krkonoš. Vychutnat si můžete atmosféru lázeňského města Janské Lázně, které je pouze 3 km odsud, i panenskou přírodu Černé hory.

Rezervovat ubytování v DŮM ALEJ - Svoboda nad Úpou

Nejbližší ubytování ve Svobodě nad Úpou a okolí

Ubytování Svoboda nad Úpou


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah