REKREAČNÍ DOMEK ALEJ - Svoboda nad Úpou

Více o chatě

Popis ubytování

Rekreační Domek Alej nabízí ubytování ve městě Svoboda nad Úpou v Krkonoších. S sebou si můžete vzít rodinu, kamarády, děti i domácí zvířátka. Krkonoše si užijte v zimě i v létě!

Příjemné ubytování s kapacitou 8 lůžek, vlastní kuchyní a koupelnou s WC. Domek se nachází v tiché části u lesa, lehce dostupný autem, bezproblémové parkování.

Bezplatné bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi je samozřejmostí.

REKREAČNÍ DOMEK ALEJ ubytování v chatě

Rekreační domek Alej je vybaven dvěma manželskými postelemi, dvěma jednolůžkovými postelemi a palandou.

Gastronomie

Samozřejmostí je vybavená kuchyňka. K jejímu vybavení patří varná deska, mikrovlnná trouba, lednice s mrazákem a rychlovarná konvice.

Okolí chaty a Svoboda nad Úpou

Díky parádním kopcům, které jsou po celou zimu připraveny na tu nejlepší lyžovačku ve Ski Resortu Černá hora, si na své přijdou začátečníci, středně pokročilí i opravdoví sjezdařští borci. Hned za kopcem je menší běžecký areál. A proto odložte kozačky a skočte do přezkáčů! Z vleku Dunkán dojdete na lyžích či běžkách až před dům.
Naopak v létě je čas na dovolenou, kde je úžasný klid a nádherná příroda Krkonoš. Vychutnat si můžete atmosféru lázeňského města Janské Lázně, které je pouze 3 km odsud, i panenskou přírodu Černé hory.

Rezervovat ubytování v REKREAČNÍ DOMEK ALEJ - Svoboda nad Úpou

Nejbližší ubytování ve Svobodě nad Úpou a okolí

Ubytování Svoboda nad Úpou


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah