PENZION KLÍDEK - Mezilečí

Více o hotelu

Popis ubytování

Penzion Klídek Vám nabízí ubytování v pohodlí 5 apartmánů, nedaleko turistických lokalit jako je Česká Skalice, Babiččino údolí, Ratibořice, Nové Město n. M. , Dvůr Králové n. L. , Náchod, Adršpašsko-teplické skály, ...

Ačkoliv penzion nesplňuje normy pro bezbariérový přístup, dva apartmány, které jsou v přízemí, již mnohokrát využili hendikepovaní sportovci, vozíčkáři. Stačí, když nás dopředu upozorníte a my pro Vás apartmán připravíme tak, aby si i vozíčkář u nás pobyt užil. V letních měsících (červenec a srpen) preferujeme týdenní turnusy (od neděle do neděle). Kratší turnusy v těchto letních měsících poskytujeme výjimečně.

PENZION KLÍDEK ubytování v hotelu

Každé apartmá má vlastní koupelnu se sprchou a WC, světnici s vybaveným kuchyňským koutem (lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba, varná konvice, sklokeramická deska a potřebné nádobí), rozkládací sedačkou a televizí.

Okolí hotelu a Mezilečí

Užijte si dovolenou procházkami v Babiččině údolí, zastavte se na zámku v Ratibořicích, udělejte si výlet do České Skalice. Ubytujte se v našem penzionu Klídek a vychutnejte si známá místa z knihy Boženy Němcové. Poznávejte krásný kraj ve Východních Čechách, inspirujte se dalšími tipy na ubytování Podkrkonoší a na ubytování Východní Čechy.

Rezervovat ubytování v PENZION KLÍDEK - Mezilečí

Nejbližší ubytování v Mezilečí a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah