PENZION ROGALLO - Hořičky

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Srdečně vítejte v penzionu Rogallo v krásném, rozmanitém kraji Ratibořicka na Náchodsku. Nabízíme ubytování v kraji Boženy Němcové, Aloise Jiráska nebo bratří Čapků. O kvalitě našeho penzionu a ubytování svědčí ocenění Penzion roku 2006.

Penzion je luxusně zařízený s větším pozemkem na klidném místě letoviska Hořičky. Poutní a výletní místo leží na vrchu s kostelem sv. Ducha a nabízí úchvatné pohledy do okolí, které je jako stvořené na relaxaci, houbaření, rybaření, sport a turistiku. Areál penzionu je vybaven samostatnými luxusně zařízenými apartmány 4+kk a studii 1+kk. Dále ubytování nabízí nekuřácké interiéry, vinotéku, internet, zahradu, venkovní bazén, terasy, pergoly, dětské hřiště, okrasné jezírko, les 100 m. Zahrada nabízí zastřešené zahradní pergoly s ohništi a terasu s Jiráskovou vyhlídkou na Orlické hory a Gory Stołowe přes Ratibořice a Babiččino údolí. Parkování v areálu.

PENZION ROGALLO ubytování v pensionu

Nabízíme Vám luxusní ubytování v plně vybavených apartmánech a studiích. Součástí většiny apartmánů je bohatě vybavená kuchyňka. Samozřejmostí je bohatý servis od rychlé wifi, parkování, ložního prádla, ručníků a osušek, koupelen, na vybraných pokojích klimatizace.

Okolí pensionu a Hořičky

V blízkosti jsou cyklotrasy, restaurace a samoobsluha 200 m, doktor, pošta, lékárna, cukrárna, autoopravna, opravna kol, kostel autobus a jiné drobné služby. Česká Skalice s přehradou Rozkoš, ideální místo na vodní sporty, minigolf, půjčovny lodí, surfů a rybaření. V centru se nachází Stará škola a muzeum Boženy Němcové, přilehlé Babiččino údolí se zámkem v Ratibořicích, tvrz Rýzmburk, koňský ranč, Boušín a magická krajina kopců, lesů a řek - Labe, Metuje a Úpy. V blízkém okolí se nachází velké množství významných památek, mezi které patří zámek Kuks s Braunovými sochami, zámek Náchod s překrásnými gobelíny, také zámek Opočno se sbírkou zbraní a zámek v Novém Městě nad Metují s renesančním náměstím.

Rezervovat ubytování v PENZION ROGALLO - Hořičky

Nejbližší ubytování v Hořičkách a okolí

Ubytování Hořičky

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah