SOUKROMÉ UBYTOVÁNÍ ÚPICE

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Soukromé ubytování Úpice se nachází v Podkrkonoší, nádherném koutě Čech. Nabízí ubytování v rodinném domě v Úpici. K dispozici jsou dva apartmány s celkovou kapacitou 13 lůžek. Hosté mohou své automobily parkovat přímo před objektem, k dispozici je také garáž. Pobyty u nás jsou vhodné pro jednotlivce, rodiny s dětmi a kolektivy.

SOUKROMÉ UBYTOVÁNÍ ÚPICE ubytování v pensionu

Oba apartmány disponují vlastním sociálním zařízením, vybavenou kuchyňkou s posezením a TV.

Gastronomie

Hostí mají k dispozici sdílenou plně vybavenou kuchyň, kde si mohou připravovat vlastní stravu. Též je možnost objednání snídaně.

Okolí pensionu a Úpice

Okolí je vhodné pro turistiku a cykloturistiku. Trutnov je vzdálen 10 km, zde je možné navštívit Muzeum Podkrkonoší, koupaliště, krytý bazén, zimní stadión. Ratibořice (15 km) - kouzelné údolí řeky Úpy, empírový zámek, park, zahrada, Staré bělidlo. Dvůr králové nad Labem (18 km) - safari. Adršpašsko – teplické skály (32 km) - skalní město, které vzniklo erozí pískovců, zajímavé skalní útvary a pěkné výhledy. Jánské Lázně (20 km) - lázně s léčivými prameny, kabinková lanovka na Černou horu, středisko zimních sportů. A mnoho dalších příležitostí k výletům a rekreaci.

Rezervovat ubytování v SOUKROMÉ UBYTOVÁNÍ ÚPICE

Nejbližší ubytování v Úpici a okolí

Ubytování Úpice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah