PENZION HŘENSKO

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Platební karta slouží pouze jako garance rezervace. Platba je možná pouze v hotovosti při příjezdu.

Všechny pokoje disponují vlastním sociálním zařízením, koupelnou se sprchou, kvalitními matracemi, pohodlným nábytkem a televizorem se satelitním příjmem. Hosté společně sdílí plně vybavenou kuchyň, ve které nechybí sporák, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba, lednice, nádobí a jídelní kout. V nabídce jsou také pokoje se svojí vlastní kuchyňkou (Apartmán číslo 3 a 5). V celém penzionu je samozřejmostí bezdrátové připojení k internetu. Za menší příplatek vás rádi ubytujeme také s domácím mazlíčkem. Před penzionem je několik parkování míst.

PENZION HŘENSKO ubytování v pensionu

Všechny pokoje disponují vlastním sociálním zařízením, koupelnou se sprchou, kvalitními matracemi, pohodlným nábytkem a televizorem se satelitním příjmem. V nabídce jsou také pokoje se svojí vlastní kuchyňkou.

Gastronomie

Hosté společně sdílí plně vybavenou kuchyň, ve které nechybí sporák, trouba, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba, lednice, nádobí a jídelní kout.

Okolí pensionu a Hřensko

Penzion Hřensko je situován v hezké přírodě obce Hřensko, která se nachází v národním parku České Švýcarsko. Zajímá-li vás historie, tak můžete navštívit zajímavá města a obce v okolí jako je Růžová, Arnoltice nebo Děčín, kde budete obdivovat historické náměstí i prastarou budovu radnice. Sportovci ocení turistické trasy a cyklostezky, které směřují na dominantu Českého Švýcarska, Pravčickou bránu, či do jedinečného kaňonu Labe.

Rezervovat ubytování v PENZION HŘENSKO

Nejbližší ubytování v Hřensku a okolí

Ubytování Hřensko

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah