PENZION OÁZA - Hřensko

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion se nachází v centru Hřenska, v překrásném prostředí Českého Švýcarska. Je vhodný pro rodinnou i individuální dovolenou. Okolí je ideální pro vyjížďky lodí, pěší turistiku či cykloturistiku.

Nabízí ubytování celkem ve 3 pokojích. V 2. poschodí se nachází 2 dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením a sprchovým koutem, TV, SAT. V 1. poschodí je 1 jednolůžkový pokoj se společným sociálním zařízením a sprchovým koutem na patře. Na pokoji je TV a SAT.

Ubytovací zařízení požaduje zálohovou platbu ve výši 50% - záloha je nevratná. Zálohu je nutné uhradit do 5 dnů od potvrzení rezervace na účet 9/0800. V případě, že záloha nebude uhrazena, bude rezervace stornována.

PENZION OÁZA ubytování v pensionu

Pension nabízí ubytování celkem ve 3 pokojích. V 2. poschodí se nachází 2 dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením a sprchovým koutem, TV, SAT. V 1. poschodí je 1 jednolůžkový pokoj se společným sociálním zařízením a sprchovým koutem na patře. Na pokoji je TV a SAT.

Gastronomie

Součástí penzionu je restaurace s celodenní nabídkou jídel a v létě s příjemným posezením a občerstvením na terase.

Okolí pensionu a Hřensko

Pohraniční obec Hřensko je položena na severním toku řeky Labe, při státní hranici s Německem. Oblast je propletena množstvím značených turistických tras a je nejznámější svým největším skalním mostem v Evropě - Pravčickou bránou. Okolí nabízí krásný pohled na půvabnou lidovou architekturu a úžasný zážitek z romantické projížďky Tichou soutěskou. Fitness, solárium a masáže v Děčíně (11km). Koupání - Aquapark Děčín, Staré Město (12km) nabízí tobogány (jeden kamikatze), 2 výřivky, bazén s protiproudem, mokrý bar.

Rezervovat ubytování v PENZION OÁZA - Hřensko

Nejbližší ubytování v Hřensku a okolí

Ubytování Hřensko

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah