PENSION KLEPÁČ - Hřensko

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pension Klepáč naleznete na okraji Hřenska u cesty vedoucí na Pračickou bránu a vstupu do soutěsek. Celkem nabízíme 17 lůžek. Dvoj a trojlůžkový pokoj, tři čtyřlůžkové.

Všechny pokoje jsou nekuřácké. Mnoho turistických tras v blízkém okolí. Možnost návštěvy nedalekého Německa: (např. Pevnost Königstein, Lázně Toskana - Therme Bad Schandau)

Parkování je zajištěno přímo u penzionu. Penzion je vzdálen od centra Hřenska přibližně 600m. Naproti penzionu je zastávka turistického autobusu. Poloha penzionu Klepáč je tak ideální místem za výlety jak do Českého, ale i do Saského Švýcarska.

PENSION KLEPÁČ ubytování v pensionu

Všechny pokoje jsou vybavené koupelnou se sprchovým koutem, WC, televizí, WiFi a mini ledničkou.

Gastronomie

Stylová restaurace Klepáč slouží pro hosty pensionu a kolemjdoucí turisty.

Otevřeno každý den od 11:30 - 20:30

Okolí pensionu a Hřensko

Hledáte symbiózu ticha, panenské přírody a historického poznávání? Milujete zvlněnou krajinu, romantické pískovcové skály, tajemné skalní hrádky, nedotčenou přírodu, místo s nepřeberným množstvím zážitků a aktivního vyžití?

Region České Švýcarsko Vám toto nabízí.

Navštívíte nejen takové dominanty jako Pravčickou bránu, soutěsky řeky kamenice, vyhlídky na vrcholcích skal, procházky skalními městy, ale také se vydáte do Saského Švýcarska na největší pevnost v Evropě Koenigstein, na proslulý kamenný most Bastei nebo se můžete vydat do nedalekých Drážďan, jež jsou pro svoji historickou hodnotu zapsány na seznamu UNESCO.

Rezervovat ubytování v PENSION KLEPÁČ - Hřensko

Nejbližší ubytování v Hřensku a okolí

Ubytování Hřensko

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah