MUSEUM APARTMENT - Praha

  • Praha (828)
  • >>> Josefov (148)
  • >>> MUSEUM APARTMENT - Praha

Více o apartmánu

Popis ubytování

Museum Apartment je situován v historickém centru města s výhledem na nově zrekonstruovanou budovu Národního Muzea. Prostorný a světlý apartmán nabízí příjemné zázemí pro Vaší dovolenou či služební cestu.

Těšit se můžete na kompletně zrekonstruovaný byt s 5 ložnicemi, 3 koupelnami a krásně zachovanými původními architektonickými prvky ve 2. patře udržovaného klasického bytového domu bez výtahu. Budova se nachází v atraktivní lokalitě přímo u Václavského náměstí. Samozřejmostí je připojení k Wi-Fi, televize se satelitním příjmem či počítač. Parkety, vysoké stropy, protihlukové polstrované vstupní dveře, plynový kotel.

MUSEUM APARTMENT ubytování v apartmánu

Vkusný interiér tvoří 5 samostatných ložnic s jednolůžky a ubytovací kapacitou pro až 14 hostů. První z ložnic je typu en-suite – s koupelnou (sprchový kout, toaleta), ve vstupní hale se nachází dvě další koupelny (se sprchovými kouty, pračkou) a tři samostatné toalety. Hostům jsou zde k dispozici ručníky, toaletní potřeby, fény, žehlička, žehlící prkno atd.

Recepce

Personál je hostům k dispozici od 9:00 do 22:00 hodin.

Gastronomie

Přímo z haly vede vstup do společenské místnosti s jídelním stolem a funkční kuchyňkou zařízenou lednicí, indukční varnou deskou, mikrovlnnou troubou, myčkou, rychlovarnou konvicí, toastery a kvalitním kávovarem značky Nivona a jako pozornost pro Vás lahodná káva a čaj.

Pokud ale dáte přednost ochutnávce místní gastronomie na naší ulici, ve vzdálenosti 55 m od domu se nachází oblíbená Restaurace Husinec s venkovní terasou, kde výtečně připraví pro Vás nejen českou kuchyni ale i husí či kachní speciality.

Okolí apartmánu a Praha

Užívejte historické centrum města. Naším typem je procházka Královskou cestou – prohlídková trasa historickým centrem, po níž se kdysi ubíraly korunovační průvody českých králů a královen, začíná na Náměstí Republiky u Obecního domu a končí u katedrály sv. Víta na Pražském hradě. Cesta staletími kolem paláců, domů, chrámů a dalších památek všech stavebních slohů měří necelé tři kilometry.

Poblíž apartmánu se nachází supermarket, restaurace, kavárny či bary.

Rezervovat ubytování v MUSEUM APARTMENT - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah