APARTMÁNY PARDUBICE

Více o apartmánu

Popis ubytování

Hledáte-li kvalitní ubytování v Pardubicích, jsou naše Apartmány Pardubice tou nejlepší volbou, neboť získáte bydlení s maximálním komfortem. V dosahu máte letiště, dostihovou dráhu nebo plochodrážní závodiště. Navíc naše apartmány jsou naprosto moderně vybavené.

Příjemné ubytování v klidné lokalitě v Pardubicích. Ubytování nabízí celkem tři plně vybavené apartmány. V každém apartmánu máte k dispozici plně vybavenou kuchyň, vlastní koupelnu se sprchovým koutem, kde nechybí základní hygienické potřeby včetně ručníku. K dalšímu vybavení patří televize a bezplatné bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi.

APARTMÁNY PARDUBICE ubytování v apartmánu

K dispozici jsou celkem tři apartmány, dva dvoulůžkové a jeden čtyřlůžkový.

Okolí apartmánu a Pardubice

Univerzitní a statutární město Pardubice se nachází 25 km od města Hradec Králové a 120 km od Hlavního města Prahy. Staré město nabízí spoustu historických památek a zámek s Tyršovými sady. Samozřejmostí je i moderní část města s kavárnami, restauracemi a obchodními centry. Na své si v okolí přijdou i pěší turisté a cyklisti.

Vyberte si ubytování poblíž pardubického letiště, které vám zajistí maximální komfort při vašem pobytu v Pardubicích. V dosahu 1 km najdete Letecké muzeum Ing. Jana Kašpara (150 m), Závodiště Zlatá přilba (1,5 km), Závodiště dostihová dráha Velká Pardubická (1,7 km). Dále pak cyklostezka (150 m), čerpací stanice MOOL (200 m), restaurace (600 m).

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY PARDUBICE

Nejbližší ubytování v Pardubicích a okolí

Ubytování Pardubice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah