PENZION MARIE - Malá Morávka

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Marie nabízí ubytování v blízkosti lyžařského areálu v obci Malá Morávka.

Penzion Marie je situován v Jeseníkách, v obci Malá Morávka a poskytuje ubytování ve dvou samostatných apartmánech. Hosté mohou využít i venkovní posezení na zahradě s možností grilování, úschovnu kol / lyží a zahrát si šipky nebo stolní tenis. Parkování přímo u penzionu. Wifi připojení k internetu zdarma.

PENZION MARIE ubytování v pensionu

Ubytování je nabízeno ve dvou samostatných apartmánech (čtyřlůžkový a čtyřlůžkový s přistýlkou). Oba apartmány jsou dvoupokojové, v ložnici je manželská postel, v druhé místnosti dvě samostatná lůžka, kuchyňský kout, jídelní stůl, TV. Koupelna se sprchovým koutem a WC. Přistýlka pouze pro děti ve věku 2 - 9, 99 let. Dále je možnost přistýlky až pro dvě děti ve věku 6 - 17, 99 let v samostatném pokoji vybaveném TV a wifi připojením k internetu. Tento pokoj lze objednat i k apartmánu bez přistýlky.

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla. Snídani lze objednat v nedalekém hotelu Kopřivná. V blízkosti penzionu je několik restaurací.

Okolí pensionu a Malá Morávka

Penzion leží v turisticky oblíbené lokalitě Jeseníků. V letních měsících se zde můžete věnovat turistice, cyklistice či houbaření. V zimní sezóně si skvěle zalyžujete v jednom z mnoha lyžařských areálů v okolí, ten nejbližší je vzdálen pouhých 350 m od penzionu. V okolí najdete také mnoho kilometrů udržovaných běžkařských tratí.

Rezervovat ubytování v PENZION MARIE - Malá Morávka

Nejbližší ubytování v Malé Morávce a okolí

Ubytování Malá Morávka


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah