PENZION REHEK - Malá Morávka

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Rehek nabízí ubytování v CHKO Jeseníky.

Penzion Rehek leží v obci Malá Morávka, v blízkosti Ski areálu Kopřivná. Nabízí ubytování až pro 40 osob ve čtyřlůžkových pokojích nebo apartmánech s vlastním sociálním zařízením. Penzion má vlastní restauraci s barem, společenskou místnost, dětský koutek a saunu. Parkování je umožněno pro ubytované hosty zdarma před objektem. Wifi zdarma. Domácí mazlíčci za poplatek, pouze malá plemena psů.

PENZION REHEK ubytování v pensionu

Penzion s ubytovací kapacitou až 40 lůžek má k dispozici 4 čtyřlůžkové pokoje, 3 apartmány se dvěma ložnicemi (2 + 2 lůžka) a 1 velký apartmán se třemi ložnicemi (2 + 2 + 4 lůžka), se dvěma koupelnami, vhodný pro dvě rodiny. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení a jsou vybaveny televizí. Wifi v celém objektu zdarma.

Gastronomie

V zimní sezóně je možno objednat polopenzi v dobře vybavené kuchyni s kapacitou až 70 jídel. V létě pak jen snídaně formou bufetu s možností individuálního vaření omezeného rozsahu, případně grilování pod krytou pergolou. K dispozici je restaurace s barem (v zimní sezóně).

Okolí pensionu a Malá Morávka

Svou polohou je penzion vhodný pro sjezdové lyžaře (Ski areál Kopřivná se nachází jen 350 m od objektu), běžkaře, v letním období pro turisty i cyklisty. K dispozici je volejbalové hřiště s antukou. K relaxaci lze využít i saunu přímo v penzionu.

Rezervovat ubytování v PENZION REHEK - Malá Morávka

Nejbližší ubytování v Malé Morávce a okolí

Ubytování Malá Morávka


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah