HORSKÝ HOTEL KOPŘIVNÁ - Malá Morávka

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Horský Hotel Kopřivná se nachází na úpatí nejvyšší hory Jeseníků Praděd. Neopakovatelné kouzlo dává místu, jež se nachází v nadmořské výšce 740 m, jeho poloha v malebném údolí přítoku řeky Moravice. Nenechte se však mýlit horskou lokalitou - Kopřivná a okolí je přitažlivá v každou roční dobu. Hotel má vlastní Fun Park a nabízí tak spoustu aktivit pro každého během celého roku!

Horský Hotel Kopřivná představuje ideální místo pro dovolenou po dobu celého roku. Hotel nabízí pohodlné ubytování v dvoulůžkových, třílůžkových a čtyřlůžkových pokojích s možností přistýlek. Každý pokoj má svůj osobitý design a veškeré vybavení pro pohodlí hotelových hostů. Hotel Nabízí širokou škálu aktivit ve vlastním fun parku - například cyklosjezdy různých úrovní, půjčení horských koloběžek a bugin, summertubing a snowtubing, horolezecké stěny a mnoho dalšího. Hotel má také vyhřívaný venkovní bazén, saunu a vířivku. V zimě je zde k dispozici sjezdovka v délce 1350 metrů s novou moderní čtyřsedačkovou lanovkou, kterou udržujeme v perfektním stavu, a tak zde vždy naleznete ty nejlepší sněhové podmínky. Je možné si zapůjčit kola, lyže či snowboardy a další sportovní vybavení. Wifi a patkování zdarma.

HORSKÝ HOTEL KOPŘIVNÁ ubytování v hotelu

Hotel nabízí pohodlné ubytování v dvoulůžkových, třílůžkových a čtyřlůžkových pokojích s možností přistýlek. Každý pokoj má svůj osobitý design a veškeré vybavení pro pohodlí hotelových hostů.

Recepce

Recepce je otevřena denně od 8:00 hodin do 22:00 hodin

Gastronomie

Hotelová restaurace je moderní, s nápaditým designem a nekuřácká. Vychutnat si můžete nejen skvělé jídlo, ale i jedinečný výhled na Jeseníky z proskleného interiéru nebo z venkovní terasy. Podáváme to nejlepší z české kuchyně v klasické i současné úpravě. Připravili jsme výběr specialit pro všechny typy strávníků – od vegetariánů po náročnou klientelu.

Okolí hotelu a Malá Morávka

Okolí hotelu Kopřivná skýtá skvělé možnosti pro rekreaci, ať už milujete lenošení u bazénu, procházky, projížďky na kole či adrenalinové zážitky. U nás si můžete dopřát vše! Vydat se můžete například na nejvyšší horu Moravy Praděd a cestu dolů k hotelu si můžete udělat zábavnější díky horským koloběžkám. Užijete si tak neopakovatelný 13 km dlouhý sjezd. Projít se můžete třeba do lázeňského městečka Karlova Studánka, kde je prý nejčistší vzduch v Evropě a adrenalinoví nadšenci se mohou vyřádit v našem fun parku.

Rezervovat ubytování v HORSKÝ HOTEL KOPŘIVNÁ - Malá Morávka

Nejbližší ubytování v Malé Morávce a okolí

Ubytování Malá Morávka


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah