MY HOTEL APOLLON - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

My Hotel Apollon Praha je skvělým místem pro krátký pobyt během obchodní cesty, ale poskytuje take ideální zázemí pro dlouhodobé pobyty a rodinné dovolené. Našim hostům nabízíme kvalitní ubytování za rozumnou cenu v blízkosti centra města se snadnou dostupností nejenom autem nebo autobusem, ale také městskou hromadnou dopravou, Hledáte pohodlí, klid a soukromí? Pak je tento nedávno celkově renovovaný a designově upravený hotel pro Vás tou správnou volbou. Hotel je výhodně situován v srdci typické a jedinečné pražské čtvrti Žižkov, nedaleko historického centra Prahy. V těsné blízkosti hotelu se nachází jeden z největších a nejkrásnějších pražských parků na hoře Vítkov. Návštěvníkům parku se vedle příjemné procházky nabízí možnost vychutnat si unikátní výhled na Prahu ze střešní vyhlídkové terasy Národního památníku. Služby: recepce 24 hodin, klimatizované pokoje a veškeré veřejné prostory hotelu, bezplatné Wi-Fi v prostorách hotelu, bezpečnostní sejf v hotelové recepci, informace pro turisty, prodej lístků městské hromadné dopravy. uzamykatelná místnost pro úschovu zavazadel bez poplatku, transfer z letiště nebo odvoz na letiště na základě Vašeho požadavku – placená služba, zajištění rezervace na večeři nebo oběd ve Vámi vybrané restauraci.

MY HOTEL APOLLON ubytování v hotelu

Hosté hotelu se mohou ubytovat v některém ze 40 prostorných dvoulůžkových nebo 10 třílůžkových pokojů. Mimo běžného vybavení je navíc součástí 20 pokojů vlastní balkon. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem nebo vanou, plazmovou televizí, klimatizací, telefonem s přímou provolbou a vysoušečem vlasů. Bufetová snídaně je vždy součástí ceny pokoje, děti do 12 let zdarma v pokoji s rodiči nebo dospělými. Cena za uskutečněné telefonní hovory není zahrnuta v ceně pokoje. Registrace hostů - v den příjezdu od 14:00 hod. Odhlášení hostů - v den ukončení pobytu do 12:00 hod. Pokoje mají klimatizaci, LCD TV, telefon s přímou provolbou, koupelnu se sprchovým koutem nebo vanou, vysoušeč vlasů, některé balkoň, bezplatné připojení k internetu pomocí Wi-Fi, dětskou postýlku na přání

Recepce

Nonstop 24/7

Gastronomie

Restauraci naleznete v přízemí vedle recepce, otevřena denně na snídani od 7.00 hod. do 10.00 hod. Snídaně servírována formou bufetu, bohatý výběr studené kuchyně, cereálií a teplých i studených nápojů. Prodej chlazených nealkoholických a alkoholických nápojů v recepci, 24 hodin denně. Restaurační služby Bufetová snídaně od pondělí do pátku od 7.00 hod. do 10.00 hod. O víkendu snídaně od 7.00 hod. do 11.00 hod. Možnost polopenze pro skupiny od 15 osob na základě předchozí objednávky – minimálně jeden týden před příjezdem skupiny. Menu k dispozici na přání.

Rezervovat ubytování v MY HOTEL APOLLON - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah