BALU APARTMENT - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Naše apartmány nabízejí komfortní ubytování pro jednoho až čtyři osoby. Stačí si pouze vybrat! Každý z apartmánů je klimatizovaný a je vybaven LCD televizí, wi-fi připojením na internet, vlastním sociálním zařízením a také prostornou terasou s krásným výhledem. Díky jejich velikosti a pohodlnosti se u nás budete cítit opravdu jako doma. Pohodlí našich zákazníků je pro nás na prvním místě proto nabízíme řadu individuálních balíčků služeb. Pro stálé zákazníky máme připravenou klubovou kartu se slevami na všechny naše služby!

Naše apartmány nabízejí komfortní ubytování pro jednoho až čtyři osoby. Stačí si pouze vybrat! Každý z našich apartmánů je klimatizovaný a je vybaven LCD televizí, wi-fi připojením na internet, vlastním sociálním zařízením a také prostornou terasou s krásným výhledem. Díky jejich velikosti a pohodlnosti se u nás budete cítit opravdu jako doma. Pohodlí našich zákazníků je pro nás na prvním místě proto nabízíme řadu individuálních balíčků služeb. Pro stálé zákazníky máme připravenou klubovou kartu se slevami na všechny naše služby!

Family apartment

Je vhodný především pro rodiny. Apartmán je moderně vybavený, o velikosti 2+kk, určený pro 2-4 osob. Apartmán je vybaven dvěma ložnicí s manželskou postelí, koupelnou s vanou a sprchovým koutem, plně vybaveným kuchyňským koutem (varná deska, rychlovarná konvice, lednice, nádobí) a prostorným balkonem s výhledem na Prahu. Samozřejmostí je LCD televize, Wi-Fi, psací stůl s lampičkou a trezor. Apartmán je zařízen pro 4 osoby s možností dětské přistýlky.

Deluxe Apartment

Je vhodný jak pro podnikatele, nebo páry. Apartmán disponuje ložnicí s manželskou postelí, koupelnou se sprchovým koutem, obývacím pokojem a prostorným balkonem s výhledem na Prahu. Samozřejmostí je LCD televize, Wi-Fi, psací stůl s lampičkou a trezor. Apartmán je zařízený pro 3 osoby s možností dětské přistýlky.

DBL LUXE

Apartmán v romantickém francouzském stylu, je vhodný pro páry. Disponují ložnicí s velkou manželskou postelí, koupelnou s vanou, obývacím pokojem a prostorným balkonem s výhledem na Prahu. Samozřejmostí je LCD televize, Wi-Fi, psací stůl s lampičkou a trezor. Apartmán je zařízen pro 2 osoby s možností dětské přistýlky.

BALU APARTMENT ubytování v apartmánu

Family apartment

Je vhodný především pro rodiny. Apartmán je moderně vybavený, o velikosti 2+kk, určený pro 2-4 osob. Apartmán je vybaven dvěma ložnicí s manželskou postelí, koupelnou s vanou a sprchovým koutem, plně vybaveným kuchyňským koutem (varná deska, rychlovarná konvice, lednice, nádobí) a prostorným balkonem s výhledem na Prahu. Samozřejmostí je LCD televize, Wi-Fi, psací stůl s lampičkou a trezor. Apartmán je zařízen pro 4 osoby s možností dětské přistýlky.

Deluxe Apartment

Je vhodný jak pro podnikatele, nebo páry. Apartmán disponuje ložnicí s manželskou postelí, koupelnou se sprchovým koutem, obývacím pokojem a prostorným balkonem s výhledem na Prahu. Samozřejmostí je LCD televize, Wi-Fi, psací stůl s lampičkou a trezor. Apartmán je zařízený pro 3 osoby s možností dětské přistýlky.

DBL LUXE

Apartmán v romantickém francouzském stylu, je vhodný pro páry. Disponují ložnicí s velkou manželskou postelí, koupelnou s vanou, obývacím pokojem a prostorným balkonem s výhledem na Prahu. Samozřejmostí je LCD televize, Wi-Fi, psací stůl s lampičkou a trezor. Apartmán je zařízen pro 2 osoby s možností dětské přistýlky.

Recepce

11:00 - 23:00

Gastronomie

U nás naleznete nové gurmánské zážitky, krásné prostředí a příjemný personál. Vaříme vždy jen z čerstvých a kvalitních surovin, takže uspokojíme i ty nejnáročnější. Navštivte nás s přáteli, nebo s Vaším protějškem a nebudete litovat. Nabídneme Vám klidné romantické prostředí s překrásným výhledem na panoráma Prahy, širokou nabídku kvalitních vín a nápojů.

Můžete si nás pronajmout! Jsme připraveni na svatby, firemní akce, oslavy narozenin atd. Sestavíme menu na míru, zařídíme moderátory, květinovou výzdobu, nebo živou hudbu a vše ostatní k Vaší plné spokojenosti.

Okolí apartmánu a Praha

Centrum Krejcárek se nachází na pomezí čtvrtí Žižkov, Karlín a Vysočany, na křižovatce ulic Novovysočanská a Pod Krejcárkem. Tato lokace nabízí návštěvníkům nádherný, nerušený výhled do přilehlého parku a na severní část Prahy.

Rezervovat ubytování v BALU APARTMENT - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah