APT. BISKUPCOVA 48, CENTRUM - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Utulný apt. v klidné ulici, s balkonem do parku luxusně zařízený se zdravotními matracemi, parkety, kvalitní koberci, kuchyně s odolnou pracovní deskou-italský štuk. Najdete soukromí a lepší vybavení v dobrém stavu. Všechno je nové. 20 minut do centra (Václavské nám.) a 10min k nejbližší stanici metra Želivského (zelená linka).

Apartmán s 2 ložnicemi, obývací pokoj s rozkládacím gaučem,

Kuchyň: Jídelní stůl, čisticí potřeby, varná deska, trouba, sušička, kuchyňské potř, kompletní nádobi, pračka v koupelně, Satelitní TV jen programy zdarma

poloha 65 m2. kapacita 6 osob,

Informujte prosím Apt. Biskupcova 48, centrum o svém předpokládaném čase příjezdu předem. Tuto informaci můžete napsat do políčka pro zvláštní požadavky při rezervaci nebo se obraťte přímo na ubytování. Kontaktní údaje jsou uvedeny v potvrzení rezervace.

V den příjezdu se vyžaduje složení zálohy ve výši 200 EUR za případné způsobené škody. Záloha Vám bude v plné výši vrácena, pokud nebudou při kontrole ubytování zjištěny žádné škody.

za úklid po zakončení pobytu 25€.

APT. BISKUPCOVA 48, CENTRUM ubytování v apartmánu

okoj 1 č. : manželská ​​​​postel + povlečení osuška, ručník, skříň s zrcadlem, toaletní stolek, noční stolek psací stů. Pokoj č. 2: balkon manželská postel, zdravotní matrace, výstavná skříň s zrcadlem, noční stolek, psací stůl. Obývací pokoj +jídelna: rohový rozkládací gauč, konferenční stolek, televize, jídelní stul, židle, kuchyňská linka. mikrovlna trouba, vařič, kove var, topinkovač, myčka nádobí, lednička+mrazák, žehlička prkno na žehlení, a kuchyňsky spotřeby, koupelna společná s WC, pračka, toaletní papír. předsíň: výstavná skříň s zrcadlem, botník

Recepce

Příjezd: 12:00 –17:00. Odjezd: 10:00 –11:00.

Gastronomie

10 hospod a restaurací v okruhu 0, 1 až 2 km s více než 10 druhů piva. 4 Pizzery, 5 tradiční a sushi bar. Lidl supermarket a každý den až do 20-21h 3 mini supermarkety.

Okolí apartmánu a Praha

Zastávky tramvají č. 9 vozovna Žižkov ' Vozovna Žižkov ' na hlavní železniční stanici 15min. , Václavské náměstí 20 min.
Zastaví Biskupcova tramvaje 10, 11, 16 na nejbližší stanici metra "" Želivského "" 10min. Klidná ulice s Kino Aero promítáním filmů v cizích řečích, 2km panoramatický výhled na Prahu z největší jezdeckou sochou v Evropě - Národní památník Zhishka, cyklistické stezky podél na vrcholu kopce v Praze atd.

Rezervovat ubytování v APT. BISKUPCOVA 48, CENTRUM - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah