PENZION U DRAKA - Třeboň

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion U Draka nabízí ubytování v Třeboni.

Penzion U Draka leží na okraji Třeboně a nabízí ubytování ve dvou až šestilůžkových pokojích s vlastní koupelnou. Pro hosty je k dispozici také společná kuchyň s jídelnou, kde se podávají snídaně. Zahrada s venkovním bazénem, posezením, dětským hřištěm a možností grilování je příjemným místem pro odpočinek. Parkování přímo u penzionu. Wifi připojení k internetu.

PENZION U DRAKA ubytování v pensionu

K ubytování jsou připraveny dvou až šestilůžkové pokoje. Každý pokoj má vlastní koupelnu se sprchou a WC. TV k zapůjčení zdarma.

Gastronomie

K ubytování lze objednat snídani, která je podávána formou bufetu. Hosté mají k dispozici také společnou vybavenou kuchyň. Nejbližší restaurace je vzdálena cca 200 m.

Okolí pensionu a Třeboň

Třeboňsko je idálním místem pro rodinnou dovolenou s dětmi, nachází se zde spoustu cyklostezek i turistických tras. Penzion leží nedaleko lesa, v okolí je několik možností koupání (např. rybník Svět). Přímo na zahradě penzionu je venkovní bazén, možnost grilování. Do centra Třeboně je to cca 2,5 km, navštívit zde můžete divadlo, kino, prohlénout si zámek a zámecký park nebo se zrelaxovat ve wellness centru.

Rezervovat ubytování v PENZION U DRAKA - Třeboň

Nejbližší ubytování v Třeboni a okolí

Ubytování Třeboň

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah