SCHWARZENBERSKÝ SENÍK - TŘEBOŇ

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více

Popis ubytování

V roce 2012 bylo v Třeboni otevřeno zcela nové ubytovací zařízení Schwarzenberský seník. Ubytovaným hostům jsou k dispozici pokoje a apartmány s kapacitou od 2 do 5 lůžek. Pro skupiny je vhodný pronájem jedné ze tří samostatných sekcí, které mají kapacitu od 15 do 18 osob. Schwarzenberský seník se nachází nedaleko centra města Třeboň a to přesto, že je umístěn v klidném prostředí na kraji města.

Ubytovací zařízení Schwarzenberský seník nabízí ubytování ve třech sekcích s celkovou kapacitou cca 50 lůžek. V každé sekci jsou samostatné pokoje a apartmány. Každý pokoj je vybaven kuchyňkou která je vybavena miktrovlnou troubou, rychlovarnou konvicí, lednicí a nádobím. Na pokojích a v apartmánech je k dispozici televize. Samozřejmostí je vlastní koupelna se sprchovým koutem a toaletou. V objektu je k dispozici Wifi připojení.

SCHWARZENBERSKÝ SENÍK - TŘEBOŇ ubytování

K dispozici jsou pokoje a apartmány s rozmanitou kapacitou ubytovaných osob. K dispozici jsou různé typy pokojů s kapacitou lůžek od 2 do 5 osob. Pro skupiny jsou připraveny k pronájmu sekce A a B s kapacitou 17 a 18 osob. Sekce mají samostatný vchod a jsou od sebe navzájem odděleny, což zajistí skupině jistotu soukromí v rámci ubytování.

Recepce

Ubytovací zařízení nemá recepci. O ubytovaní hostů a řešení jejich požadavků a přání se stará pověřená osoba ubytovatele.

Gastronomie

Každý pokoj disponuje vlastní kuchyňkou, s mikrovlnou troubou s grilem. Vařič je možno na pokoj zapůjčit za poplatek. V každé sekci je ve společenské místnosti k dispozici plně vybavená kuchyně.

Okolí chalupy a Třeboň

Třeboň a Třeboňsko je vyhlášenou turistickou destinací především pro cyklisty a milovníky přírody. Oblast je také neodmyslitelně spjata s chovem ryb. V Třeboni si jistě dopřejete nejednu pochoutku z Třeboňského kapra či dalších sladkovodních ryb. Podrobné informace o oblasti Třeboňska naleznete na turistickém serveru

Rezervovat ubytování v SCHWARZENBERSKÝ SENÍK - TŘEBOŇ

Nejbližší ubytování v Třeboni a okolí

Ubytování Třeboň

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah