ZAHRADNÍ BUNGALOV VILA EVIO - Klenovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Rodinné apartmány Vila EVIO se nacházejí v prvorepublikové vile v klidné části Třeboně – Na Kopečku.

Ve vilce se nacházejí dva útulné prostorné rodinné apartmány s výhledem do zahrady. A nově nabízíme také luxusní zahradní bungalov s prostornou dřevěnou terasou s posezením. V zahradě naleznete sluneční terasu s grilem a udírnou, pergolu s posezením a různá zákoutí, kde můžete pod stromy relaxovat a vychutnávat klidnou atmosféru Třeboně. Parkování je zajištěno pod pergolou, nebo v zahradě, na kola je připravena uzamykatelná kolárna. Celková kapacita vilky je 11 lůžek s možností postýlek pro miminka.

Poloha všech apartmánů umožňuje bezproblémový příjezd autem, kde v zahradě nebo pod pergolou zaparkujete. Apartmány jsou nekuřácké, vhodné pro rodiny s dětmi, cyklisty, lázeňské hosty, kteří chtějí ubytování v soukromí.

ZAHRADNÍ BUNGALOV VILA EVIO ubytování v apartmánu

Zahradní bungalov

Luxusní zahradní bungalov s prostornou dřevěnou terasou pro 2-4 osoby s výhledem do přírody. Nově vybudovaný zahradní bungalov je vyjímečný svojí polohou. Z obývacího pokoje i z ložnice máte vstup přímo na terasu s krásným výhledem na vzrostlé starobylé duby, které lemují Mlýnskou stoku. Odpočívat můžete na krásné dřevěné terase ve stínu dubu, který je i uprostřed terasy. Apartmán je vhodný pro rodiny, naleznete zde 2 oddělené ložnice, kde mají děti samostatný pokoj, oddělený posuvnými dveřmi od hlavní ložnice. Všechny postele mají kvalitní zdravotní matrace pro alergiky. Kuchyň je vybavená kvalitními spotřebiči, naleznete zde kávovar Delonghi, rychlovarná konvice, toustovač, trouba, myčka, rychlovarná deska, mikrovlnka, lednice s mrazákem). Obývací pokoj je propojen s kuchyní, kde naleznete jídelní stůl pro 4 osoby, sedací soupravu, TV s plochou obrazovkou a internetem a HDMI kabelem. Krásná koupelna se sprchovým koutem a WC. Apartmán je velmi klidný, hosté zde mají absolutní soukromí. Všechna okna jsou vybavena venkovními elektrickými roletami a sítěmi proti hmyzu. Dětská židlička, postýlka, vanička na vyžádání. V ceně apartmánu je free WIFI, kryté stání pod pergolou s kamerou, kolárna, prostorná zahrada 2000m2 pro Vaše děti, kde si mohou v bezpečí hrát. ☺ Aby mohli k nám přijet i hosté, kteří mají alergii na domácí mazlíčky, nejsou v tomto apartmánu pejsci povolení.

Okolí apartmánu a Klenovice

Vilka je v blízkosti přírody a cyklostezek. Cyklostezka směr Opatovický rybník je přímo pod domem, další cyklostezka směr Pergola u sv. Víta, je vzdálená cca 300m. Procházková vzdálenost do centra (Masarykovo náměstí, Třeboňský zámek, Bertiny lázně) je 1. 200m.

Rezervovat ubytování v ZAHRADNÍ BUNGALOV VILA EVIO - Klenovice

Nejbližší ubytování Klenovice a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah