PENZION TRNKA - Potštejn

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Rodinný PENZION TRNKA s kavárnou nabízí nadstandardní ubytování přímo v centru městečka hned vedle Zámku Potštejn s výhledem na Potštejnský Hrad.

Rodinný  PENZION TRNKA  s kavárnou nabízí nadstandardní ubytování přímo v centru městečka hned vedle Zámku Potštejn s výhledem na Potštejnský Hrad.

Kapacita penzionu je 24 lůžek s možností 2­- 4 přistýlek.   Můžeme Vám zapůjčit dětskou postýlku a vaničku. K dispozici je uzamykatelná kolárna/lyžárna.

Samozřejmostí je v každém pokoji TV a WI-FI připojení.

PENZION TRNKA ubytování v pensionu

Nabízíme 4 dvoulůžkové pokoje s luxusně vybavenou koupelnou a samostatnou šatnou.  

Pro ubytování více osob máme připravené 2 rodinné apartmány pro 4­- 6 osob, k dispozici jsou dvě  samostatné ložnice a prostorná šatna, v koupelně je k dispozici vana i sprchový kout.  

Recepce

Kavárna v přízemí penzionu slouží zároveň jako recepce. Check in 13-18 hodin, check out do 10 hodin. Po domluvě je možné ubytování i v pozdějších hodinách.

Gastronomie

Kavárna v přízemí penzionu nabízí hostům penzionu od 7,30 do 9 hodin snídaně formou teplého a studeného bufetu.  

V kavárně nabízíme výbornou kávu, domácí zákusky a dorty, bezlepkové koláče, zmrzlinové a ovocné poháry, víno, sypané čaje a domácí limonády.

Okolí pensionu a Potštejn

V Potštejně si na své příjdou milovníci procházek a turistiky, penzion je situovaný v centru Potštejna, hned vedle řemeslného pivovaru a zámku Potštejn. Lipovou alejí podél řeky Orlice se procházkou dostanete na tábořiště Vochtánka, nebo na hrad Potštejn. Jsou zde cyklostezky pro začínající cyklisty i pro vyznavače náročnějších terénů.  

Rezervovat ubytování v PENZION TRNKA - Potštejn

Nejbližší ubytování v Potštejně a okolí

Ubytování Potštejn

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah