HOTEL KRAJKA VAMBERK

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Čtyřhvězdičkový HOTEL KRAJKA je situován v historické budově na náměstí v centru města Vamberk. Nabízí kvalitní ubytování v apartmánech a dvoulůžkových pokojích s celkovou kapacitou 30 osob včetně přistýlek. Stravování zajištuje nekuřácká restaurace s kapacitou 32 míst orientující se převážně na moderní gastronomii.

Čtyřhvězdičkový HOTEL KRAJKA je situován v historické budově na náměstí v centru města Vamberk. Hotel nabízí kvalitní ubytování v apartmánech a dvoulůžkových pokojích s celkovou kapacitou 30 osob včetně přistýlek. Pokoje jsou vybaveny samostatným sociálním zařízením, telefonem, LCD televizorem, minibarem, osobním trezorem a vysokorychlostním internetovým připojením. Stravování zajištuje nekuřácká restaurace s kapacitou 32 míst orientující se převážně na moderní gastronomii. Dále je k dispozici útulný salonek pro 40 osob, na který navazuje venkovní terasa. Pro letní párty nabízíme stylové grilování.

HOTEL KRAJKA VAMBERK ubytování v hotelu

Hotel nabízí 12 pokojů. V přízemí objektu se nachází - 1× apartmán s příslušenstvím, 1× novomanželský apartmán s kuchyňkou a masážní vanou pro 2 osoby, v prvním patře 4 dvoulůžkové pokoje, 1 třílůžkový pokoj s kuchyňkou, ve druhém patře rovněž 4 dvoulůžkové pokoje a 1 třílůžkový pokoj s kuchyňkou.

Recepce

Recepce - ubytování
Po - Ne: 06.00 - 23.00 hod

Rezervovat ubytování v HOTEL KRAJKA VAMBERK

Nejbližší ubytování ve Vamberku a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah