ZÁMEK POTŠTEJN

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Zkusili jste již spát jako kníže nebo kněžna přímo na zámku? Nově zrekonstruovaný barokní zámek rodinného stylu z 18. století Vám nabízí ubytování pro 18 osob v nadstandardně vybavených zámeckých pokojích a luxusních apartmá.

Zámecký hotel je svou nevšední atmosférou určen milovníkům romantiky, firmám, ale i rodinám s dětmi. Pořádáme kongresy, školení i firemní večírky až pro 150 osob. Finská sauna, ajurvédské masáže a soukromé večeře v zámeckém salónku. Možnost využití soukromých prohlídek zámku, sklepení, zámecké kavárny s dětskou hernou či přilehlého parku v anglickém stylu. Ubytování na zámku je nezapomenutelný zážitek. Nabízíme jednotlivé pobyty i zážitkové balíčky.

ZÁMEK POTŠTEJN ubytování v hotelu

Nadstandardně vybavené zámecké pokoje se nachází v druhém poschodí zámecké budovy. Celé patro je zcela nově zrekonstruováno, hotel tak svým vybavením nemá v širokém okolí konkurenci. Zámecké pokoje jsou vybaveny intarzovaným nábytkem, gobelíny a překrásnými závěsy barokního typu. Stylová zrcadla, dobové osvětlení a vysoce leštěné obklady ještě umocňují nádhernou zámeckou atmosféru. LCD televizory, minibar, trezor - vybavení každého pokoje.

Recepce

Denně od 8:00 -22:00 hodin

Gastronomie

Snídaně jsou zajišťovány v zámecké cukrárně formou bufetu nebo donáškou na pokoj. Ostatní jídla nabízíme v přilehlé restauraci nebo při objednávce přímo v zámeckém salónku.

Okolí hotelu a Potštejn

Zámek Potštejn se nachází v centru líbezné vesničky Potštejn v podhůří Orlických hor. Vehlasný Potštejn je znám nejen hradem, který se pyšně tyčí nad širokým okolím, westernovým kempem Vochtánka, dlouhou lipovou álejí podél Divoké Orlice, ale především svojí přírodní malebností a svojí kulturní tradicí. Za dob První Republiky se Potštejn stává kulturním centrem a místem setkání významných literátů. Od roku 1915 do Potštejna přijíždí známé osobnosti literárního pole: spisovatelé, novináři a básníci jako např. Karel Čapek.

Rezervovat ubytování v ZÁMEK POTŠTEJN

Nejbližší ubytování v Potštejně a okolí

Ubytování Potštejn

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah