PENZION KRÁSNÝ DVŮR

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Krásný Dvůr nabízí ubytování přímo pod zámkem.

Penzion Krásný Dvůr leží v bezprostřední blízkosti stejnojmenného zámku. Nabízí ubytování v peti pokojích a třech apartmánech s celkovou kapacitou 28 lůžek. Parkování u penzionu zdarma, pobyt s domácím mazlíčkem za poplatek. Pro hosty je venku připraven bazén.

PENZION KRÁSNÝ DVŮR ubytování v pensionu

Penzion nabízí ubytování pro maximálně 28 osob v peti pokojích a třech apartmánech. Každý pokoj je vybaven TV a wifi připojením, má vlastní koupelnu se sprchou a WC. Kuchyňka je pro nektery pokoje společná, je vybavená el. vařičem, rychlovarnou konvicí, mikrovlnnou troubou a nádobím.

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla. K dispozici je hostům také společná kuchyňka vybavená el. vařičem, mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí a veškerým kuchyňským nádobím.

Okolí pensionu a Krásný Dvůr

Penzion se nachází v těsné blízkosti barokního zámku Krásný Dvůr. Kolem zámku se rozkládá největší a nejstarší anglický park z konce 18. století. Vykoupat se můžete na místním koupališti, které leží jen cca 250 m od penzionu. V okolí je několik cyklistických i turistckých tras, kolo možno ponechat v uzamykatelné místnosti přímo v penzionu.

Rezervovat ubytování v PENZION KRÁSNÝ DVŮR

Nejbližší ubytování Krásný Dvůr a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah