PENZION MOVA - Kadaň

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion s restaurací MOVA je v docházkové vzdálenosti od historického centra města Kadaně. Město Kadaň je pro svůj historický význam a řadu dochovaných památek...

Můžete si zahrát bowling na čtyřech profesionálních bowlingových drahách. Pro menší návštěvníky jsou dráhy vybaveny speciálními mantinely, kdy bowlingová koule nespadne do žlábku.

Penzion s restaurací MOVA je v docházkové vzdálenosti od historického centra města Kadaně. Město Kadaň je pro svůj historický význam a řadu dochovaných památek Městskou památkovou rezervací. První osídlení města se datuje do 12. století. Ve městě se dochovala řada významných kulturních památek. Nejvýznamnější je areál Františkánského kláštera, který pro svou historickou hodnotu byl prohlášen za národní kulturní památku. Mezi další významné kulturní památky patří zejména farní kostel Povýšení sv. Kříže, špitální kostel Stětí sv. Jana Křtitele, Alžbětinský klášter, kadaňský gotický hrad, dochované městské opevnění s barbakánem a městkou věží tzv. Svatou. Dominantou blízkého náměstí je gotická bílá věž radnice a morový sloup Nejsvětější trojice. Všechny tyto památky a mnoho dalších se nachází v docházkové vzdálenosti od penzionu MOVA. Zajímavé jsou i turistické cíle okolí města. Viz oficiální stránky Města Kadaně.

PENZION MOVA ubytování v pensionu

Televize, internet, minibar, kuchyň, vlastní toaleta a koupelna, šatník, bezbariérový přístup. Při dlouhodobé rezervaci cena dohodou.

Gastronomie

Restaurace se nachází 5 minut od historického centra královského města Kadaně.
Celý její prostor se dělí na kuřáckou a nekuřáckou část, a zároveň je plně klimatizován.
Od pondělí do pátku v čase 10:30 - 14:00 si můžete vybrat z rozmanité nabídky hotových jídel. V této době je celá restaurace nekuřácká. Možnost posezení na venkovní terase.
Dále máte k dispozici připojení na bezdrátovou síť Wi-fi.

Můžete si zahrát bowling na čtyřech profesionálních bowlingových drahách. Pro menší návštěvníky jsou dráhy vybaveny speciálními mantinely, kdy bowlingová koule nespadne do žlábku.

Rezervovat ubytování v PENZION MOVA - Kadaň

Nejbližší ubytování v Kadani a okolí

Ubytování Kadaň

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah