HOLIDAY CENTRUM - Chbany

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Krásné ubytování v těsné blízkosti přehrady kousek od Žatce, Chomutova a Kadaně.

Holiday Centrum nabízí celkem 21 dvoulůžkových pokojů. S možností přistýlky 6 pokojů a jeden apartmán. Resort je umístěn v těsné blízkosti nechranické přehrady (50m) a nabízí bezproblémové parkování v areálu, zahradu s možností posezení a grilování. Pokoje jsou ve dvou variantách a) standard b) Superior - nové pokoje. Lokalita je jedinečná svým klidným prostředím a domovskou atmosférou. Díky výborné dostupnosti do centra Žatce a Prahy, nabízíme našim hostům klidné ubytování v přírodě s ideálním dojezdem. Budeme se na Vás těšit Tým Holiday Centrum

HOLIDAY CENTRUM ubytování v pensionu

Každý pokoj disponuje vlastním sociálním zařízením s kompleními hygienickými potřebami (ručníky, mýdlo...)

Recepce

Bezkontaktní recepce. Příjezd možný mezi 15:00 - 18:00 hod.

Gastronomie

V letní sezóně je možnost snídaní, obědů i večeří v přilehlé restauraci na základě vlastního objednání. (Penzion neposkytuje.)

Okolí pensionu a Chbany

Ubytování je přímo na břehu Nechranické přehrady s výhledem na vodu a samotnou největší sypanou hráz ve střední Evropě, dále na Krušné hory nebo do dvora s jezírkem, sportovištěm pro nohejbal a terasu přilehlé restaurace. Z Vikletic vede cyklostezka do královského města Žatce (13km). Dalšími blízkými městy jsou Chomutov nebo královské město Kadaň (15km). Pěkným výletem je i návštěva nedalekého zámku Krásný Dvůr (14km) s největším anglickým parkem v Čechách, kde se točila spousta známých filmů.

Rezervovat ubytování v HOLIDAY CENTRUM - Chbany

Nejbližší ubytování v Chbanech a okolí

Ubytování Chbany

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah